BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Θα χαθούν ψηφαλάκια και δεν τους συµφέρει

Στο υπουργείο της πλατείας, η πρόταση Χόγκαν για κατάργηση των δικαιωµάτων φαίνεται αξιολογείται ως υψηλού ρίσκου. Κι αυτό γιατί, όπως «βοµβαρδίζουν» µε σχόλια το fb του Agronews, φίλοι αγρότες δεν τους συµφέρει «γιατί οι επιδοτήσεις θα πάνε σε πραγµατικούς αγρότες που παράγουν κι όχι σε όλο τον ντουνιά.

Θα χαθούν ψηφαλάκια και δεν τους συµφέρει

1
0

Οπότε θα χαθούν ψηφαλάκια πολλά! Άσε που οι επαγγελµατίες αγρότες θα µείνουν λίγοι και δυνατοί! Ούτε αυτό τους συµφέρει προφανώς»... «Χρόνια πολλά κ. Χόγκαν, οι εγκαταλειµµένες εκτάσεις σε χαιρετούν! Αφού διαφθείρατε τους Μεσόγειους αγρότες και τους καταντήσατε καλλιεργητές - κυνηγούς επιδοτήσεων, τώρα λέτε το αυτονόητο».

ΜΕΡΑ

∆ε λέω, καλά τα σήµατα, αλλά εκεί στην απόφαση της Έλενας και του Βαγγέλη για τις ειδικές προδιαγραφές στις οινοτουριστικές επιχειρήσεις, ξεκίνησαν τις τροποποιήσεις από τις ενδείξεις στα στοιχεία για τις τουαλέτες;

ΝΥΧΤΑ

ι ανώνυµοι πολίτες προσφέρουν στήριξη στους πληγέντες της τραγωδίας στην Αττική, χωρίς φαµφάρες και φωτογραφίες. Άσχηµο που κάποιοι...νεολαίοι, µε θεσµικό κοστούµι µεταφέρουν κούτες βοηθείας µόνο για ένα κλικ.


Έτοιµος ο Βάκης

Σε εκλογική ετοιµότητα ο Βάκης. Στις 29 και 30 Σεπτεµβρίου, µαθαίνουµε θα πραγµατοποιηθεί η τρίτη πανελλήνια συνδιάσκεψη του αγροτοκτηνοτροφικού κόµµατος (ΑΚΚΕΛ) στο Αγρίνιο. Στη συνδιάσκεψη θα εκλεγούν, λέει,  τα όργανα του κόµµατος και θα συζητηθούν υποψηφιότητες για τις ευρωεκλογές αλλά και τις εθνικές εκλογές.

Ευρωδιάλειµµα

Ακόµη πληρώνονται οδοιπορικά και µετακινήσεις υπαλλήλων για να κάνουν επαληθεύσεις, παντός τύπου. Σχεδόν ένα 800ευρω εγκρίθηκε για τη µετακίνηση εκτός έδρας υπαλλήλου της Ε.Υ.∆. για επιτόπια επαλήθευση διάλυσης αλιευτικών σκαφών. Αλήθεια, για καθένα από αυτά που έχει προγραµµατιστεί να διαλυθεί πόσες µετακινήσεις θα υπάρξουν ανά τη χώρα;        

Υγροµονώσεις

Αυτά είναι ο υπουργός της πλατείας υπογράφει για τα... µεγάλα, ενώ µε δικαίωµα εντολής του οι γενικοί υπογράφουν δαπάνες για υγροµονώσεις ταρατσών, ηλεκτρολογικά, φωτογραφικό-φωτοτυπικό υλικό, ταξίδια κλπ, κλπ, που χρόνο να ‘χεις να ανοίγεις pdf στη ∆ιαύγεια. Βέβαια, άνοιξε-άνοιξε πέφτεις ενίοτε και σε λαγούς.

 

Υβρίδια

- Αλήθεια, ο Βαγγέλης (το κουτσοσκεφτότανε) θα στείλει στον φίλο του τον Φιλ αίτηµα για ενεργοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρει η ΚΑΠ για την ξηρασία; Θα µου πεις το deadline λήγει στις 31 Αυγούστου.

- Βέβαια, ξηρασία µπορεί να µην είχαµε µε την έννοια που είχαν άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όµως εκεί στα της κλιµατικής αλλαγής κάτι µπορεί να βγάλει για να τρέξουν πιο γρήγορα οι πληρωµές του τσεκ.

- Βέβαια, όλοι καίγονται για κρατικές ενισχύσεις για τις ζηµιές που έχουν πάθει από τις άκαιρες βροχές και εκεί ο υπουργός της πλατείας έχει αφήσει µε τα λεγόµενά του ανοικτά όλα τα ενδεχόµενα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία