BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Ο Χόγκαν με Golfgate και ο Σπήλιος με Spartagate

Καινούριο μποστάνι και τα φωτοβολταϊκά στη στάνη

48_115

190
0

Ποιος δεν θυµάται την παραίτησή του από τη θέση του Επιτρόπου Εµπορίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Φιλ Χόγκαν, µετά τις σε βάρος του κατηγορίες για παραβίαση των περιοριστικών µέτρων της πανδηµίας στην Ιρλανδία, όταν παρευρέθηκε σε επίσηµο δείπνο της ελίτ κοινωνίας του γκολφ της Ιρλανδίας. H εκδήλωση τότε ονοµάστηκε «Golfgate» και πέσαν… κεφάλια. Σήµερα, ο πάλαι ποτέ ισχυρός Χόγκαν φέρεται αποφασισµένος να διεκδικήσει αποζηµίωση για την άδικη κατ’ αυτόν… καρατόµησή του. Aυτά θα βλέπει ο Σπήλιος και θα του µπαίνουν ιδέες, αφού ο έρηµος έφυγε νύχτα επειδή απλά χαχάνισε (µόνο γι’αυτό;) µε τα ανέκδοτα του δηµάρχου Σπάρτης…

  • Τι τα σκαλίζει και η Κουµουνδούρου, αφού και αυτή επί κυβερνήσεώς της δεν κατόρθωσε να αλώσει το ολιγοπώλιο της µηχανοπαρέας και να ξαναφέρει το «ΟΣ∆Ε σπίτι του», όπως διακήρυττε.
  • Θρυαλλίδα, η τελευταία πρόσκληση για τα ΚΥ∆ που, όπως λέει, αλλάζει δραστικά τη µέχρι τώρα διαδικασία πιστοποίησης που δίνει σε λίγους και εκλεκτούς το έργο της εξυπηρέτησης των αγροτών και των δηλώσεων ΟΣ∆Ε.
  • «Γιατί εισάγονται εντελώς απροειδοποίητα και χωρίς καµία διαβούλευση περιορισµοί και προδιαγραφές που θα επιφέρουν την αναστολή λειτουργίας για τα µικρά ΚΥ∆ των φυσικών προσώπων και συνεταιρισµών;» ρωτά ο ΣΥΡΙΖΑ και µιλά για µεθόδους που θυµίζουν Βόρεια Κορέα.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία