BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Κάποια στιγµή η βαλβίδα της χύτρας θα εκραγεί

Μέχρι να έρθει το πρώτο πιάτο ας κάνουµε και µια ευχή για την επάνοδο της ΑΕΛ στην πρώτη κατηγορία!

48_213

348
0

Οι Γερµανοί αγρότες µε τις µεγαλειώδεις κινητοποιήσεις τους αν µη τι άλλο έστειλαν τα µηνύµατα τους προς πάσα κατεύθυνση. Στη χώρα µας, ενώ η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη, στις τάξεις του αγροτικού κόσµου δεν διαφαίνεται κάποια διάθεση για κάτι ηχηρό. Στράτα στρατούλα, τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών και προγραµµατισµοί για διαµαρτυρίες από τις 26 του µήνα και µετά. Αυτά βλέπουν στο υπουργείο της πλατείας και µιλούν για…αστειότητες. Όπως έλεγε κι ο πάλαι ποτέ στρατηγός του κάµπου, Θανάσης Κοκκινούλης, το καζάνι βράζει…

  • Τρίβουν τα χέρια τους οι παραγωγοί τριφυλλιού που διαθέτουν αυτή την περίοδο αποθέµατα.
  • Η τιµή διατηρείται µε άνεση πάνω από τα 30 και φτάνει και τα 33 λεπτά το κιλό για τα ποιοτικά χόρτα. Πρόκειται, όµως, για τη µια όψη του νοµίσµατος.
  • ∆ιότι από την άλλη έχουµε τους κτηνοτρόφους που έχουν λαλήσει, καθώς δεν είναι µόνο ότι πληρώνουν το τριφύλλι σαν να είναι… ευγενές µέταλλο, όπως έλεγε σκωπτικά ένας συνοµιλητής της στήλης, την ίδια στιγµή βλέπουν και την τιµή του γάλακτος, να έχει πάρει την κατηφόρα. ∆εν είναι τυχαίο πως άρχισαν και πάλι να σφάζονται κοπάδια.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία