BACK TO
TOP
Branding

Παραδόσεις ενσιρωτικών μηχανημάτων από την Agrotech S.A.

Πληθαίνουν οι παραδόσεις ενσιρωτικών μηχανημάτων στις οποίες προχωρά η Agrotech S.A., με την μεγαλύτερη, ισχυρότερη και σύγχρονη ενσιρωτική μηχανή στη χώρα SPFH 9600i 625 ίππων της John Deere να είναι ανάμεσα στα παραδοταία μηχανήματα.

66846331_2878804618814215_6892492537991266304_n_2

Ελισσαίος-Ιωάννης Μανιάτης

194
0

Με σύγχρονες, καινοτόμες λύσεις καθώς και με τα πλέον αξιόπιστα μηχανήματα από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου προμηθεύει αγρότες η Agrotech S.A. που προχώρησε πρόσφατα σε τέσσερις νέες παραδόσεις.

Μπαράζ παραδόσεων Ενσιρωτικών Μηχανημάτων από την
Agrotech S.A.

Μπαράζ παραδόσεων ενσιρωτικών μηχανημάτων από την Agrotech S.A., παραδίδοντας 4 ολοκαίνουργιες μηχανές της John Deere σε μόλις ένα μήνα. Συγκεκριμένα, η Agrotech S.A. παρέδωσε το SPFH 8400i στον βραβευμένο αγρότη κ. Φιλιππίδη και την οικογένειά του, το SPFH 8600i στην οικογένεια Κούτρα που διαθέτει μία από τις πλέον σύγχρονες κτηνοτροφικές μονάδες στην Ελλάδα, το πρώτο SPFH 9600i που παρουσιάστηκε στην 11η Διεθνή Έκθεση Κτηνοτροφίας & Πτηνοτροφίας Zootechnia στην οικογένεια Κοτόπουλου. Επιπλέον, ένα ακόμα ολοκαίνουργιο SPFH 9600i παραδόθηκε στις αγροτικές επιχειρήσεις Αμπελώνα και στην οικογένεια του κ. Βαγγέλη Θώδα, έχοντας πλέον, τη μεγαλύτερη, ισχυρότερη και σύγχρονη ενσιρωτική μηχανή 625 ίππων, στη Θεσσαλία.

Τα ενσιρωτικά μηχανήματα της John Deere, διαθέτουν τεχνολογία υψηλής ανάλυσης ενσίρωσης με το πολυβραβευμένο σύστημα HarvestLab, σύστημα αυτόματης φόρτωσης για ακόμα μεγαλύτερη άνεση του οδηγού, υψηλή ποιότητα κοπής ενώ είναι πιο οικονομικά από ποτέ σε σύγκριση με την μεγάλη απόδοσή τους. Τέλος, η Agrotech S.A. διαθέτει την τεχνογνωσία για την απόλυτη τεχνική υποστήριξη σας ενώ έχει 98% διαθεσιμότητα στα ανταλλακτικά που μπορεί να χρειαστείτε για την άμεση εξυπηρέτησή σας.

Η εταιρεία δεσμεύεται να συνεχίσει να στηρίζει όποιον την χρειάζεται με σύγχρονες, καινοτόμες λύσεις καθώς και με τα πλέον αξιόπιστα μηχανήματα. Άμεσα και εγγυημένα όπως τόσες δεκαετίες!
Μεγαλώνουμε μαζί…Μεγαλώνουμε με επιτυχία!

Agrotech S.A. • Εμπορία Γεωργικών Μηχανημάτων & Ανταλλακτικών http://agrogroup.gr • http://johndeeredistributor.gr


 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία