Η πεντανόστιμη και πολυβραβευμένη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου «αντάμωσε» τα γλυκόπιοτα και με δεκάδες διακρίσεις Π.Ο.Π. κρασιά του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου και τους φημισμένους οίνους της ιταλικής Enoteca Regionale Emilia Romagna.
Αυτή η… γευστική συνάντηση κορυφής πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Φάρος» στο Αλυκό Νάξου και το μενού της είχε εξοχικό κατσικάκι Νάξου με Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. και μοσχαράκι Νάξου στο πήλινο με πανδαισία ναξιώτικων τυριών (ξινοτύρι, Γραβιέρα και Κεφαλοτύρι), συνοδευόμενα, φυσικά, από τα κρασιά του Ε.Ο.Σ. Σάμου και της Enoteca.
Σύμφωνα με τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, στο γευσιγνωστικό αυτό event απόλαυσαν μια μοναδική οινογαστρονομική εμπειρία, καθώς η «δυνατή» γεύση της Γραβιέρας Νάξου Π.Ο.Π. της Ε.Α.Σ. Νάξου συνταίριαξε απολαυστικά με τα γλυκόπιοτα, πολυβραβευμένα κρασιά του Ε.Ο.Σ. Σάμου και της ιταλικής Enoteca, ανεβάζοντας την καλή διάθεση.