BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ

H ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ στα πλαίσια της εταιρικής της υπευθυνότητας διοργάνωσε και φέτος την Εβδομάδα Εθελοντισμού των εργαζομένων της, δείχνοντας για ακόμα μια φορά την έμπρακτη υποστήριξή της σε ευαίσθητες κοινωνικές δομές της Αθήνας.

aMelissa_Nipiotrofeiovapsimo

95
0

Η φετινή δράση πραγματοποιήθηκε στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας, που φιλοξενεί και διαπαιδαγωγεί αγόρια και κορίτσια προσχολικής ηλικίας από όλη την Ελλάδα. Τα παιδιά λαμβάνουν εξατομικευμένη φροντίδα, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του καθενός αλλά και την οικογενειακή του κατάσταση. Το Π.Ε.Ν.Κ. φιλοξενεί αυτή τη στιγμή 25 παιδιά, ενώ καθημερινά υποδέχεται περίπου 170, τα οποία, ανάλογα με την ηλικία τους,  παρακολουθούν το αντίστοιχο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.


Οι 100 μικροί και μεγάλοι εθελοντές της ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ συναντήθηκαν την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας με αποκλειστικό στόχο να προσφέρουν χαρά και αισιοδοξία στα παιδιά του. Μοιρασμένοι σε ομάδες, έβαψαν την περιμετρική περίφραξη του κτιρίου, έφτιαξαν μικρούς κήπους και παρτέρια με πολύχρωμα λουλούδια, ζωντάνεψαν ένα άχρωμο γηπεδάκι μπάσκετ αλλά και λευκούς τοίχους με ζωγραφιές και παιχνίδια. Ένα δενδρόσπιτο τοποθετήθηκε στην αυλή αλλά η πιο μεγάλη έκπληξη ήταν η δημιουργία μιας παιδικής βιβλιοθήκης και ενός παιδότοπου σε μια μέχρι εκείνη την ημέρα κενή αίθουσα.


Στο τέλος των εργασιών στρώθηκε ένα μεγάλο τραπέζι και όλοι μαζί απόλαυσαν κλασσικές μακαρονάδες, ολοκληρώνοντας την ημέρα αυτή με γεύση και αγάπη.


Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Εθελοντισμού πραγματοποιήθηκε για τρίτη χρονιά στα γραφεία της εταιρείας εθελοντική αιμοδοσία, κατά τη διάρκεια της οποίας συγκεντρώθηκαν 18 μονάδες αίματος.


Επόμενος σταθμός είναι η Λάρισα όπου το προσωπικό του εργοστασίου θα ανακαινίσει μια από τις παιδικές χαρές της πόλης.


Σχετικά με την εταιρεία ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΕΒΕ ΤΡΟΦΙΜΩΝ:


Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΕΒΕ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ιδρύθηκε από τον Αλέξανδρο Κίκιζα το 1947 στην Αθήνα και η βασική της δραστηριότητα είναι η παραγωγή σιμιγδαλιού και ζυμαρικών. Αποτελεί τη Νο1 παραγωγό ζυμαρικών στην Ελλάδα, με μερίδιο αγοράς να ξεπερνά το 33%. Τα προϊόντα της βρίσκονται σε περισσότερες από 35 χώρες με τις εξαγωγές να αντιπροσωπεύουν το 20% του ετήσιου τζίρου. Η εταιρεία ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ κατέχει το μεγαλύτερο καθετοποιημένο συγκρότημα μύλου και μακαρονοποιείου στα Βαλκάνια παράγοντας ετησίως 52.000 τόνους ζυμαρικών. Απασχολεί 220 άτομα προσωπικό και έχει αναδειχθεί Best Workplace για τα έτη 2011, 2013, 2016 & 2017.  Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Heinz, Kraft και Del Monte στην Ελλάδα.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Κέρρυ Γουσίδου, Gravity the Newtons, Group Account Director

email: Kerry.gousidou@gravitythenewtons.gr, 211 10 60 194

και

Χριστίνα Κόντζου, ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΒΕΕ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης,

email: melissa@kikizas.gr, 210 51 90 100

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία