BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Κάτω των προσδοκιών τα αποτελέσματα γ’ τριμήνου του John Deere

Απογοητευτικά σε σχέση με τις εκτιμήσεις των αναλυτών αποτελέσματα για το γ' τρίμηνου χρήσης ανακοίνωσε η αμερικανική εταιρεία κατασκευής γεωργικού και κατασκευαστικού εξοπλισμού Deere.

6family-rowcrop-r4b009242-1366

3
0

Kατώτερα των προσδοκιών και των εκτιμήσεων των αναλυτών τα αποτελέσματα για το γ' τρίμηνο που ανακοίνωσε η αμερικανική εταιρεία κατασκευής γεωργικού και κατασκευαστικού εξοπλισμού Deere, που αποδίδονται στην εμπορική αναταραχή και στην αβεβαιότητα που επισκιάζει τον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα.

Η εταιρεία με έδρα το Moline του Ιλινόις ανακοίνωσε καθαρά κέρδη 899 εκατ. δολαρίων ή 2,81 δολ. ανά μετοχή, στο τρίμηνο που έκλεισε στις 28 Ιουλίου, έναντι 910 εκατ. ή 2,78 δολ. ανά μετοχή την ίδια περίοδο πέρσι. Τα προσαρμοσμένα κέρδη τοποθετούνται στα  2,71 δολ. ανά μετοχή, έναντι 2,83 δολ. που αναμένονταν με βάση δημοσκόπηση του FactSet μεταξύ των αναλυτών.

Τα έσοδα μειώθηκαν κατά 3% στα 10,036 δισ. δολ. έναντι εκτίμησης των αναλυτών για 9,407 δισ. «Τα αποτελέσματα της John Deere για το γ' τρίμηνο αντανακλούν την αβεβαιότητα που συνεχίζει να επισκιάζει τον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα», ανέφερε ο CEO της εταιρείας, Samuel R. Allen, σε δήλωσή του.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία