Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Αγροτικά προϊόντα στην Κίνα από την Ένωση Πεζών

Η εξαγωγή ποιοτικών προϊόντων της Κρήτης στην Κινεζική επαρχία Σιτσουάν με 80 εκατομμύρια καταναλωτές, βρέθηκε στο επίκεντρο των συνομιλιών μεταξύ του περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, και του αντικυβερνήτη της περιοχής, Γουέι Χονγκ, που βρέθηκε στο Ηράκλειο συνοδευόμενος από επτά αξιωματούχους και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο εισαγωγικό εμπόριο.

Αγροτικά προϊόντα στην Κίνα από την Ένωση Πεζών

0
0
Μάλιστα σε μια πρώτη κίνηση υπογράφηκε συμφωνία με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πεζών, για την εξαγωγή στην Κινέζικη επαρχία ελαιολάδου και κόκκινου κρασιού
Εκτός από το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξε για τα Κρητικά προϊόντα ο Κινέζος αντικυβερνήτης ανέφερε ότι θα πρέπει να αναπτυχθεί και ο εισερχόμενος τουρισμός από την επαρχία του στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Κρήτη. Επίσης όπως ανακοινώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα μεταξύ Κρήτης και Σίτσουαν πρόκειται να υπογραφεί Πρωτόκολλο φιλίας και συνεργασίας.
Ο κ. Αρναουτάκης αναφερόμενος στην προώθηση των Κρητικών προϊόντων και του τουρισμού μας στις διεθνείς αγορές, είπε: «Συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας για την προώθηση των ποιοτικών προϊόντων της Κρήτης στην Κίνα και συγκεκριμένα σε μια μεγάλη επαρχία την Σιτσουάν με τα 80 εκ. καταναλωτές»

ΠΗΓΗ: ert.gr.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία