BACK TO
TOP
Τεχνολογία Εισροών

Πρώτες εντυπώσεις και ενημέρωση για την νεα σειρά προϊόντων Haifa Turbo K

H εταιρεία Ηaifa πραγματοποίησε την Πέμπτη & Παρασκευή 03-04 Ιουλίου 2014 διήμερη συνάντηση με την Διεύθυνση και τους γεωπόνους/ τεχνικούς συμβούλους του αποκλειστικού Διανομέα της, την εταιρεία ΕΛΤΟΝ, η οποία δραστηριοποιείται χρόνια στο χώρο της ειδικής Θρέψης, με σκοπό τη τεχνική ενημέρωση των χαρακτηριστικών και των οφελών της σειράς Haifa Turbo-K.

Πρώτες εντυπώσεις και ενημέρωση για την νεα σειρά προϊόντων Haifa Turbo K

2
0
Η θεματολογία της συνάντησης ήταν η τεχνική ενημέρωση των χαρακτηριστικών και των οφελών της σειράς Haifa Turbo-K καθώς επίσης η ορθολογιστική χρήση της γκάμας ανα καλλιέργεια – καλλιεργητικές τεχνικές και περιοχή. Πραγματοποιήθηκε  ανταλλαγή των πρώτων εντυπώσεων και μηνυμάτων από το δίκτυο καταστημάτων και παραγωγών που χρησιμοποίησαν τους πρώτους μήνες τη νέα καινοτόμα σειρά των TURBO – K

Τα θετικά μηνύματα που εισέπραξε από την αγορά, την οδήγησαν στην περαιτέρω ανάπτυξη της σειράς. Στα πλαίσια της συνάντησης έγινε η τεχνική ενημέρωση και οργανώθηκε από κοινού το πλάνο ανάπτυξης, ώστε η νεα σειρά HAIFA TURBO-K να γίνει leader στην απαιτητική αγορά θρέψης των κοκκωδών λιπασμάτων και να αποτελέσει το άριστο εργαλείο για την ποιοτική και ποσοτική Αναβάθμιση των αγροτικών προϊόντων.

Μετά από μια πολυετή εμπειρία στο χώρο των υδατοδιαλυτών λιπασμάτων, η εταιρεία Haifa,  έρχεται να θέσει ακόμη υψηλότερα τον πήχη, προσθέτοντας όλα τα οφέλη του Νιτρικού Καλίου σε μια σειρά κοκκωδών λιπασμάτων.

Η νέα καινοτόμα σειρά Haifa Turbo – K, ήρθε για να δώσει την προστιθέμενη αξία ενός κοκκώδες προϊόντος, βασισμένο στο Νιτρικό Κάλιο.  Ηaifa Turbo – K ™ απαντά στις ανάγκες των παραγωγών, παρέχοντας εκτεταμένα τα οφέλη που μόνο η χρήση του συγκεκριμένου προϊόντος, με βάση το Νιτρικό Κάλιο μπορεί να προσφέρει. Πρόκειται για μια πραγματικά επαναστατική και πρωτοποριακή γκάμα κοκκωδών προϊόντων, απαράμιλλης ποιότητας και λειτουργικότητας.

Η νέα επαναστατική σειρά κοκκωδών προϊόντων  Haifa Turbo-K, με βάση το Νιτρικό Κάλιο εμπλουτίζει την ήδη υπάρχουσα γκάμα της :

·         14-14-17+Μg+S+Fe, Zn

·         18-9-18+Mg+S+Fe, Zn

Με ακόμη έναν τύπο NPK, 15-15-15 +Mg+S+Fe, Zn

«Haifa Turbo-K™ , Ιδανικό για βασικές λιπάνσεις και για καλλιέργειες με αυξημένες απαιτήσεις κύρια σε φώσφορο, κάλιο ,άζωτο, μαγνήσιο και ιχνοστοιχεία»

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία