BACK TO
TOP
Τεχνολογία Εισροών

Αύξηση τζίρου στα 40,74 δις το 2025 για γεωργία ακριβείας

Η παγκόσμια αγορά της γεωργίας ακριβείας αναμένεται να φθάσει τα 40.74δις ευρώ (£35.7δις λίρες) μέχρι το 2025, σύμφωνα με την έκθεση της εταιρείας ερευνών «Έρευνα & Αγορές», στην οποία τονίζεται ότι η γεωργία ακριβείας κερδίζει πόντους στην αγορά, λόγω της αυξανόμενης τάσης για ενίσχυση των αποδόσεων και μείωση στο κόστος παραγωγής .

Αύξηση τζίρου στα 40,74 δις το 2025 για γεωργία ακριβείας

5
0

Η τεχνολογία μεταβλητού ρυθμού αναμένεται να σημειώσει σημαντική πρόοδο κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης, λόγω της αυξημένης υιοθέτησής της σε ολόκληρο τον κλάδο.

Η περιοχή Ασίας που βρέχεται από τον Ειρηνικό αναμένεται να συναντήσει τεράστια ανάπτυξη με την αυξανόμενη υιοθέτηση της προηγμένης αυτής τεχνολογίας από χώρες, όπως η Νότια Κορέα, η Κίνα και η Ιαπωνία.

Η τεχνολογία των αισθητήρων

Η τεχνολογία ανίχνευσης δακτυλικών αποτυπωμάτων έχει γίνει μια ευρέως διαδεδομένη και αξιόπιστη βιομετρική τεχνολογία, με αποτέλεσμα την περαιτέρω εξέλιξή της.

Η αυξανόμενη δημοτικότητα της τεχνολογίας ανίχνευσης έχει σε μεγάλο βαθμό συμβάλει στην ανάπτυξη των ηλεκτρονικών συσκευών, όπως τα smartphones, με αυξανόμενο το αίτημα για ασφάλεια.

Με τις εντεινόμενες εξελίξεις στην τεχνολογία αυτή, οι δυνατότητες αυτών των αισθητήρων αναμένεται να αυξηθούν, καθώς τα smartphones οφείλουν πλέον να είναι εξοπλισμένα με αυτή την τεχνολογία.

Η ανάπτυξη στην αγορά κυριαρχείται από τους μεγάλους «παίκτες», όπως τη Samsung, την Apple, τη Huawei και άλλες υφιστάμενες κινεζικές μάρκες, όπως η Xiaomi, η LeTV και η OnePlus, που προσφέρουν προϊόντα «ναυαρχίδες» σε προσιτές τιμές.

Πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου

Οι πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου αναμένεται να τροφοδοτήσουν περισσότερο τις δυνατότητες και τη διαθεσιμότητα της τεχνολογίας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Περίπου το 50% των smartphones αναμένεται να ενσωματώσουν τη γεωργία ακριβείας, καθώς εφαρμογές, όπως το Android Pay, το Apple Pay και το Samsung Pay, κερδίζουν έδαφος.

Με την αυξανόμενη τάση του online λιανικού εμπορίου μέσω κινητών τηλεφώνων, το «κινητό» εμπόριο επίσης αναμένεται να δώσει ώθηση στην τεχνολογία ανίχνευσης κατά τη διάρκεια της περιόδου που μελετάται. Η αύξηση των mobile wallet εφαρμογών σε συνδυασμό με τις συνεχώς αυξανόμενες online αγορές συνέβαλαν επίσης στη βιομηχανία αυτή.

Η ενσωμάτωση του «ψηφιακού πορτοφολιού» έχει γίνει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις ηλεκτρονικού και «κινητού» εμπορίου στην αγορά, η οποία αναμένεται να βοηθήσει στην ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια. Επιπλέον, η μετάβαση από το ίντερνετ του κινητού τηλεφώνου σε αγορές μέσω εφαρμογών είναι ένας ακόμη παράγοντας που επηρεάζει την αγορά της γεωργίας ακριβείας.

Παρά το γεγονός ότι οι συσκευές που βασίζονται στη βιομετρική τεχνολογία  χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση θεμάτων ασφαλείας, κλοπής ή κατάχρησης, τα βιομετρικά δεδομένα ενέχουν σοβαρό κίνδυνο για την ιδιωτική ζωή, ο οποίος μπορεί να εμποδίσει την ανάπτυξη της αγοράς κατά τη διάρκεια της περιόδου που μελετάται.

(Πηγή: farminguk.com)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία