BACK TO
TOP
Μακροοικονομικά

Διαβεβαιώσεις Φωτίου ότι δεν θα κοπούν τα οικογενειακά επιδόματα

Περίπου 750.000 οικογένειες, τρίτεκνοι και πολύτεκνοι θα συνεχίσουν να παίρνουν τα επιδόματά τους, όπως τα έπαιρναν διαβεβαίωσε αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, σε τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι, τονίζοντας ότι «κατάφερα να μην αγγίξουμε τα οικογενειακά επιδόματα».

Διαβεβαιώσεις Φωτίου ότι δεν θα κοπούν τα οικογενειακά επιδόματα

2
0

«Δεν υπάρχει τέταρτο μνημόνιο, ούτε εκλογές, μην τρομοκρατούμε τον κόσμο», ανέφερε η κα Φωτίου, σημειώνοντας ότι η δεύτερη αξιολόγηση ολοκληρώνεται επιτυχώς.

«Από το πλεόνασμα του προϋπολογισμού, από τις εισπράξεις του κράτους εξασφαλίσαμε 760 εκατ. ευρώ για να χρηματοδοτήσουμε το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης το οποίο δεν είναι μόνο επιδόματα αλλά είναι και  υπηρεσίες προς αυτά τα στρώματα που επλήγησαν από την κρίση, δηλαδή, δωρεάν φάρμακα, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλη την οικογένεια, φρούτα, λαχανικά τρόφιμα δωρεάν, παιδιά στους βρεφονηπιακούς σταθμούς», ανέφερε επίσης.

«Το 10% των ανέργων που βρίσκονται στο ΚΕΑ θα βρίσκουν εργασία μέσω κοινών προγραμμάτων σε συνεργασία με τον ΟΕΑΔ, επεσήμανε η κα Φωτίου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία