BACK TO
TOP
Πολιτικές

Τετ α τετ υπουργών γεωργίας με τον Χόγκαν

Από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου ο Επίτροπος Γεωργίας της ΕΕ, Φιλ Χόγκαν, ξεκίνησε να δέχεται στις Βρυξέλλες υπουργούς γεωργίας και να συνομιλεί μαζί τους πριν από τον έκτακτο Συμβούλιο Γεωργίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες στις 7 Σεπτεμβρίου.

Τετ α τετ υπουργών γεωργίας με τον Χόγκαν

4
0
Συγκεκριμένα, στις 24 Αυγούστου συναντήθηκε με τον Λιθουανό πρωθυπουργό, Algirdas Butkevičius, ο οποίος συνοδευόταν από την υπουργό γεωργίας, Virginija Baltraitiené.

Την ίδια μέρα, συνάντησε και την πρωθυπουργό της Λεττονίας, Laimdota Straujuma, η οποία συνοδευόταν με τον Λεττονό υπουργό γεωργίας, Jānis Dūklavs (βλ. σχετική φωτογραφία παρακάτω)




Μετά τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις ακολούθησαν κοινές συνεντεύξεις Τύπου. Στο επίκεντρο τέθηκε για άλλη μια φορά η δύσκολη κατάσταση που βιώνει ο αγροτικός κόσμος (ειδικά ο γαλακτοκομικός κλάδος) λόγω της επέκτασης του ρωσικού εμπάργκο αλλά και της δύσκολης μακροοικονομικής κατάστασης

Σημειώνεται ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Επίτροπος Γεωργίας θα συναντηθεί και με τον Ιρλανδό υπουργό γεωργίας, Σάιμον Κόβενει, όπου στο επίκεντρο των συζητήσεών τους θα τεθεί η κρίση στο γάλα

(Πηγή: European Commission, agra-net)
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία