BACK TO
TOP
Κοινωνία

Ψυχρό μέτωπο το Σαββατοκύριακο στην χώρα

Ισχυροί βοριάδες που θα «ξυρίζουν», η πρόγνωση Τσατραφύλλια και η πτώση του υδράργυρου σε πέντε πόλεις.

1__1__7

43
0

Εντυπωσιακή χαρακτηρίζει ο μετεωρολόγος, Γιώργος Τσατραφύλλιας την αλλαγή του καιρού των επόμενων ημερών. Όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στα social media, μετά τη ζέστη από το Μαρόκο, έρχεται κρύο από τη Λευκορωσία.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, το κύμα ζέστης στην χώρα θα κορυφωθεί την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο θα ακολουθήσει ψυχρή εισβολή με θυελλώδεις βοριάδες και χιόνια στα ορεινά και σε πόλεις της δυτικής Μακεδονίας.

Ο κ. Τσατραφύλλιας κάνει λόγο για βουτιά του υδράργυρου «η οποία σε συνδυασμό με τους ισχυρούς βοριάδες που θα «ξυρίζουν», το κρύο θα είναι τσουχτερό».

Στην ανάρτησή του, δείχνει ενδεικτικά και τη διαφορά που θα έχει η θερμοκρασία σε πέντε μεγάλες πόλεις. Ενδεικτική είναι η περίπτωση της Αθήνας, στην οποία το θερμόμετρο θα δείχνει 21 βαθμούς το μεσημέρι της Πέμπτης και το μεσημέρι της Κυριακής 9 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η ανάρτηση Τσατραφύλλια

Σταυροδρόμι αερίων μαζών η χώρα μας τις επόμενες ημέρες...Μετά τις θερμές αέριες μάζες από το Μαρόκο ακολουθούν ψυχρές μάζες από τη Λευκορωσία!

Καλημέρα! Εντυπωσιακή θα είναι η μεταβολή του καιρού τις επόμενες ημέρες αφού μετά το κύμα ζέστης το οποίο θα κορυφωθεί την Πέμπτη 14/12 ακολουθεί ψυχρή εισβολή με θυελλώδεις βοριάδες μέσα στο Σαββατοκύριακο και χιόνια στα ορεινά (π.χ Παρνασσός, Πήλιο, Καλάβρυτα, Τρίκαλα Κορινθίας, Μέτσοβο) και σε πόλεις της δυτικής Μακεδονίας.

Επίσης βουτιά θα σημειώσει ο υδράργυρος η οποία σε συνδυασμό με τους ισχυρούς βοριάδες που θα «ξυρίζουν» το κρύο θα είναι τσουχτερό! Ενδεικτικά δείτε που θα φτάσει η θερμοκρασία σε 5 πόλεις...

πηγή: thetoc.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία