Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τα προγράμματα που τρέχουν

Στη θωράκιση της ανταγωνιστικότητας των εκµεταλλεύσεών τους µέσω των Σχεδίων Βελτίωσης, στρέφονται οι αγρότες, µπροστά στις αβεβαιότητες της νέας ΚΑΠ και στην προοπτική της φορολογίας. Το µαξιλάρι των άµεσων ενισχύσεων µοιάζει πιο αβέβαιο από ποτέ και...

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τα προγράμματα που τρέχουν

0
0

Σύµφωνα παράλληλα µε τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Οµοσπονδίας Συλλόγων Γεωπόνων, ∆ηµήτρη Σοφολόγη, το ενδιαφέρον αυτό πηγάζει µεταξύ άλλων και από όσους έβαλαν δέντρα την περασµένη 3ετία και θέλουν τώρα να αγοράσουν τον απαραίτητο µηχανολογικό εξοπλισµό ώστε να καλύψουν τις νέες ανάγκες που έχουν προκύψει (ιδιαίτερα µεγάλη η ζήτηση για νεφελοψεκαστήρες). Επιπλέον πολλοί από αυτούς θα ζητήσουν και ενίσχυση για νέες φυτεύσεις.

Πιο έτοιµοι και µε προβάδισµα ένταξης στο Μέτρο είναι όσοι τεκµηριωµένα µπορούν να καλύψουν το 20% τουλάχιστον της ίδιας συµµετοχής µε δικά τους κεφάλαια. Όχι µόνο γιατί λαµβάνουν µόρια, αλλά συγκεντρώνουν επίσης περισσότερες πιθανότητες να δανειοδοτηθούν από τις τράπεζες ώστε να χρηµατοδοτήσουν την επένδυσή τους.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ της εφημερίδας Agrenda που κυκλοφόρησε στα περίπτερα όλης της χώρας το Σάββατο 13 Ιανουαρίου μαζί με ένθετο το «Ελαίας Καρπός»


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire