Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Ξεπέρασαν ήδη τις 10.000 οι αιτήσεις υποψηφίων για τα Σχέδια Βελτίωσης

Με ανοιχτούς πάνω από 10.400 κωδικούς αιτήσεων ενίσχυσης, προβλήµατα στη φόρµα της οριστικοποίησης και ένα θεσµικό πλαίσιο που αναδιαµορφώθηκε δηµιουργώντας νέα δεδοµένα στις επενδύσεις, µια παράταση στα Σχέδια Βελτίωσης κρίνεται αναγκαία....

Ξεπέρασαν ήδη τις 10.000 οι αιτήσεις υποψηφίων για τα Σχέδια Βελτίωσης

0
0

«Επιβάλλεται η παράταση γιατί πρώτον η τροποποίηση που περιέχει πράγµατα ουσιώδη όπως δικαιολογητικά δεν έχει περάσει ακόµα στην πρόσκληση του Μέτρου και δεύτερον γιατί, στη δεύτερη οριστικοποίηση, όταν προχωράµε, υπάρχουν προβλήµατα στη φόρµα της ηλεκτρονικής υποβολής», εξηγεί στην Agrenda ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Οµοσπονδίας Συλλόγων Γεωπόνων, ∆ηµήτρης Σοφολόγης.

Σηµειώνεται εδώ, ότι η παράταση, σύµφωνα µε τα όσα είχε αναφέρει τον περασµένο Φεβρουάριο ο προϊστάµενος της Μονάδας Επενδύσεων της ΕΥΕ ΠΑΑ, Ευθύµιος Τσιατούρας, δεν θα ξεπερνά τη λήξη των δηλώσεων ΟΣ∆Ε 2018 για κανονιστικούς λόγους. Υπενθυµίζεται πως τα Σχέδια Βελτίωσης στηρίζονται από τις δηλώσεις ΟΣ∆Ε του 2017. Ως εκ τούτου, αν δεν έχει αλλάξει κάτι, η παράταση δεν µπορεί να είναι για µετά τις 15 Μαΐου.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 21 Απριλίου με ένθετο το περιοδικό Fresher

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire