BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Εμπιστοσύνη της Lemken για τη συνεργασία με τη Στασινός ΑΕ

Η Lemken με τη Στασινός ΑΕ και με τους αντιπροσώπους της στην Ελλάδα παρουσίασε μια σημαντική ανάπτυξη το 2018.

xxxxx_2

Βασίλης Σοφός

240
0

Επιστολή στην οποία εκφράζει την εμπιστοσύνη της στη Στασινός Α.Ε απέστειλε στο Profi η εταιρεία Lemken. Μέσα σε αυτήν αναφέρει επί λέξει τα εξής:

Αγαπητοί Έλληνες αγρότες και αναγνώστες του Profi,

Με αυτή την επιστολή, θα θέλαμε να εκφράσουμε την μεγάλη μας ικανοποίηση για την ανάπτυξη που γνωρίζει η Lemken μας στην Ελλάδα, μέσα και από τις πολύτιμες προσπάθειες, την εντατική και εξαιρετική δουλειά τα προηγούμενα χρόνια του σημαντικού dealrer μας, Στασινός Α.Ε Η Στασινός Α.Ε, δουλεύει ακατάπαυστα στην Ελλάδα για την Lemken και έχει κάνει πολύ καλή δουλειά τα περασμένα χρόνια.

Η Lemken με τη Στασινός Α.Ε και με τους αντιπροσώπους της στην Ελλάδα παρουσίασε μία σημαντική ανάπτυξη το 2018 και ανυπομονούμε να αναπτύξουμε τις εργασίες μας. Χάρη στην κοπιώδη προσφορά του dealer μας Στασινός Α.Ε, εισαγάγαμε για πρώτη φορά μεγαλύτερο εξοπλισμό στα χωράφια της Ελλάδας. Ο αγρότης μπορεί να βρει όλο και περισσότερα «υψηλής τεχνολογίας» μηχανήματα, όπως είναι η δισκοσβάρνα Zirkon 12/600, το ημιαναρτώμενο άροτρο Diamant 11, τη δισκοσβάρνα Rubin 9/600 KUA, τη σπαρτική Solitair 9 με σύνδεση ISOBUS και αυτόματο έλεγχο τμημάτων.


Από αριστερά Ralf Bornemann, στη μέση ο Στέργιος Στασινός, δεξιά ο Μάνατζερ εξαγωγών Lemken Dirk Hollinderbaeumer.

Η Lemken μπορεί να προσφέρει μια πλήρη σειρά μηχανημάτων, η οποία μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες των Ελλήνων αγροτών. Ο σημαντικός μας dealer Στασινός Α.Ε, διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων Lemken για όργωμα, σπορά και φυτοπροστασία. Επίσης διαθέτει ένα ολοκληρωμένο στοκ αυθεντικών ανταλλακτικών και παρέχουν πλήρεις υπηρεσίες. Η μακροχρόνια συνεργασία μας με την Στασινός Α.Ε και την Lemken έχει χτιστεί σε θεμέλια δυνατής εμπιστοσύνης και απόλυτης αξιοπιστίας.

Υπάρχει ξεκάθαρη δέσμευση από την Στασινός Α.Ε και την Lemken πως θέλουμε να συνεχίσουμε, με την παροχή επαγγελματικών λύσεων και καινοτομιών στην ελληνική αγορά στο υψηλότερο επίπεδο.

Συνεχίζουμε και σας προσκαλούμε στην 12η Πανελλήνια Έκθεση Agrothessaly, που θα διεξαχθεί από 28 Φεβρουαρίου μέχρι 3 Μαρτίου 2019, όπου η Στασινός Α.Ε θα συμμετέχει παρουσιάζοντας την πλήρη γκάμα των μηχανημάτων Lemken. Ραντεβού στην Λάρισα λοιπόν.

Με εκτίμηση,
Ralf Bornemann, Μάνατζερ Εξαγωγών
της LEMKEN GmbH & Co. KG για τη
Βόρεια και Νότια Αμερική,
την Ελβετία, την Ελλάδα και την Κύπρο

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία