BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Πρώτη φορά πανευρωπαϊκά στη Zootechnia παρουσιάστηκε το ενσιρωτικό John Deere 9600i

Το νέο ενσιρωτικό John Deere 9600i δέσποζε στο περίπτερο της Agrotech SA στην 11η Zootechnia, ένα μηχάνημα που έκανε εκθεσιακό ντεμπούτο πανευρωπαϊκά στην ελληνική έκθεση.

deere1

Γιώργος Κοντονής

50
0

To 9600 διαθέτει κινητήρα PowerTech PSS της John Deere µε κυβισµό 13,5 λίτρων. Τοποθετηµένος κατά µήκος, ο κινητήρας παρέχει αποτελεσµατική ψύξη µε ελάχιστη λειτουργία του ανεµιστήρα, ενώ είναι εξαιρετικά πρακτικός στην κατανοµή του βάρους. Σύµφωνα µε τον ανεξάρτητο φορέα ελέγχου και δοκιµών DLG, οι τιµές µέτρησης της κατανάλωσης καυσίµου είναι εξαιρετικά χαµηλές (κάτω από 0,5 λίτρα/τόνο θερισµένης σοδειάς) και σε συνδυασµό µε τη ροή των 328 τόνων/ώρα, το µηχάνηµα πετυχαίνει εξαιρετικές αποδόσεις.


Η ροή σοδειάς ProStream της Σειράς σχεδιάστηκε µε εξαιρετικά ανθεκτικά εξαρτήµατα για ακόµη µεγαλύτερη ιπποδύναµη και δυνατότητα παροχής περισσότερων από 400 τόνων την ώρα. Το λείο και απαλό τόξο του καναλιού ελαχιστοποιεί την αντίσταση για οµοιόµορφη ροή σοδειάς και µικρότερη φθορά. Το απλό σχέδιο µεταφέρει αξιόπιστα και δυναµικά το υλικό, ανεξαρτήτως των συνθηκών.

Η κεφαλή κοπής γενικής χρήσης λειτουργεί µε ευελιξία ανάλογα µε τις διαφορετικές απαιτήσεις µε διαθέσιµες επιλογές στα 40, 48, 56 ή ακόµη και 64 µαχαίρια. Το σχέδιο κεφαλής κοπής Dura-Drum έχει µεγάλη ποικιλία σε µήκη κοπής. Αυτό σηµαίνει ότι καλύπτονται οι ανάγκες σε βιοαέριο, κτηνοτροφία και γαλακτοκοµική παραγωγή µε µία κεφαλή κοπής.

Επιπλέον, διαθέσιµο είναι το HarvestLab 3000, που µετρά συνεχώς την ξηρά ουσία και διάφορα συστατικά της σοδειάς. Ο αισθητήρας του χρησιµοποιεί ανακλαστικότητα εγγύς υπέρυθρης ακτινοβολίας (NIR), που δέχεται πάνω από 4.000 αναλύσεις το δευτερόλεπτο, για να παράγει στιγµιαία δεδοµένα υψηλής ακρίβειας εν κινήσει.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία