BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέα προσθήκη στην γκάμα ο κάδος της MDM για το Vredo

Η ολλανδική εταιρεία Vredo συνεργάστηκε με την βελγική MDM για να προσαρμόσει στο αυτοκινούμενο μηχάνημά της των 450 ίππων έναν κάδο διανομής χωρητικότητας 14.5m³.

Vredo_site_1

Βασίλης Σοφός

8
0

Σε περαιτέρω αύξηση των δυνατοτήτων της αυτοκινούμενης μηχανής VT4556 των 450 ίππων προχώρησε η ολλανδική Vredo, κάνοντας διαθέσιμη μια νέα έκδοση με κάδο διανομής προερχόμενο από την βελγική εταιρεία MDM.

Ο νέος διανομέας έχει χωρητικότητας 14.5m³ έρχεται ως προσθήκη στη δεξαμενή ενσιρώματος των 19.500 λίτρων, στο 20 τόνων διανομέα Tebbe και στο 17.000 λίτρων ψεκαστικό Vinasse.

Το «σώμα» του νέου διανομέα είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα πάχους 3 χιλιοστών με βάση από ανοξείδωτο ατσάλι 4 χιλιοστών.

Αποτελείται από κάθετα μπροστινά και πίσω τοιχώματα, αλυσίδα δαπέδου από ανοξείδωτο ατσάλι και υδραυλική λειτουργία, αδιάβροχο μεταλλικό κάλυμμα και το πλάτος εργασίας φτάνει τα 14 μέτρα. Το αυτοκινούμενο μηχάνημα της Vredo είναι εξοπλισμένο με μπροστινό άξονα και ανάρτηση καμπίνας. Τα ελαστικά που φοράει είναι της Michlelin (1050 / 50R32).

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία