BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με ερπύστριες και χωρίς τιμόνι οι επόμενες θεριζοαλωνιστικές της Krone

Ανάμεσα στα μηχανήματα που παρουσίασε η εταιρεία στην Agritechnica ξεχώρισε η BiG X με τις ερπύστριες, η θηριώδης BiG X 1180 και η κόνσεπτ καμπίνα χωρίς τιμόνι.

20191108_1551433-750x450

Βασίλης Σοφός

74
0

Επιβλητική ήταν η παρουσία της Krone στη διεθνή έκθεση Agritechnica, εκεί όπου παρουσιάστηκαν στο κοινό τα νέα μοντέλα και οι προηγμένες τεχνολογίες των μηχανημάτων της φίρμας. Ανάμεσα στα εντυπωσιακά μηχανήματα ξεχώρισε, όπως ήταν φυσικό, η θεριζοαλωνιστική BiG X, εφοδιασμένη με ερπύστριες Zuidberg στο μπροστινό μέρος. Ακόμη πιο εντυπωσιακή η πρωτότυπη καμπίνα που αποκάλυψε η Krone, μέσα στην οποία το τιμόνι απουσιάζει και τη θέση του έχει πάρει ένα τζόιστικ στα αριστερά.

Λίγο πιο δίπλα, βρισκόταν επίσης η ναυαρχίδα BiG X 1180 με τον κινητήρα των 1156 ίππων. Το συγκεκριμένο μοντέλο ενσωματώνει το σύστημα ανύψωσης της καμπίνας της Krone, μια τεχνολογία που βελτιώνει φυσικά την ορατότητα που έχει ο χειριστής κατά την εργασία. Με το πάτημα ενός κουμπιού η καμπίνα ανασηκώνεται 70 εκατοστά και αυτό γίνεται με τη βοήθεια ενός υδραυλικού ανυψωτικού «ψαλιδιού».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία