BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Χρονιά γεμάτη εκθέσεις αγροτικών μηχανημάτων το 2021 στην Ευρώπη

Η πανδημία του κορωνοϊού Covid-19 δημιούργησε ένα πρωτοφανές κομφούζιο στους διοργανωτές των εκθέσεων του αγροτικού κλάδου, τόσο στον ευρωπαϊκό χάρτη όσο και στον παγκόσμιο. Το αποτέλεσμα ήταν κάποιες να λάβουν χώρα διαδικτυακά και κάποιες άλλες να μεταφερθούν για τη νέα χρονιά.

CaseIH_Versum_130_CVXDrive_1

Βασίλης Σοφός

272
0

Μεγάλες εκθέσεις όλων των κλάδων ακυρώθηκαν, αναβλήθηκαν ή έλαβαν χώρα ηλεκτρονικά. Φυσικά, επηρεάστηκαν και οι δημοφιλείς ευρωπαϊκές εκθέσεις του γεωργικού κλάδου που επέλεξαν παρόμοιες οδούς. Η έκθεση Potato Europe, η οποία φέτος επρόκειτο να γινόταν στην Γαλλία (2-3 Σεπτεμβρίου) έχει ακυρωθεί. Η Agromek στην Δανία, η EuroTier της Γερμανίας, η ιταλική EIMA και η SIMA της Γαλλίας ήταν προγραμματισμένο να λάμβαναν χώρα τον φετινό Νοέμβριο.

Εντωμεταξύ είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι μετά από όλες τις πρόσφατες αναταραχές σχετικά με τη μετακίνηση της SIMA το Νοέμβριο, η γαλλική έκθεση αναγκαστικά επέστρεψε στον «παραδοσιακό» μήνα Φεβρουάριο, με την επόμενη να είναι προγραμματισμένη για τις 21-25 Φεβρουαρίου 2021.

Παράλληλα, η μεγάλη έκθεση SIMA, σύμφωνα με το Profi.uk., θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου του 2022. Αναφορικά με την EIMA,να πούμε ότι και εκείνη, μολονότι ήταν προγραμματισμένη να γίνει τον φετινό Νοέμβριο (11-15) αναβάλλεται για την περίοδο 3-7 Φεβρουαρίου του 2021. Ωστόσο, η έκθεση FederUnacoma θα πραγματοποιηθεί στην Μπολόνια ακόμη πιο αργά, το Νοέμβριο του 2022.

Στον κτηνοτροφικό κλάδο, η EuroTier ήταν να γίνει στο Ανόβερο από τις 17 έως τις 20 Νοεμβρίου του 2020 όμως η πανδημία του κορωνοϊού κάνει τους διοργανωτές (Γερμανικός Αγροτικός Συνεταιρισμός-DLG) να ενημερώνει ότι αυτή δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 9-12 Φεβρουαρίου του 2021. Νέα ημερομηνία ορίστηκε και για την Agromek, η οποία δεν θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Νοέμβριο στην Δανία αλλά 19-22 Ιανουαρίου του 2021.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία