BACK TO
TOP
Τεχνολογία

JD Smart Connector: Tρακτέρ και κινητό σε άμεση επαφή για live δεδομένα

Η John Deere κάνει διαθέσιμη την συσκευή Smart Connector και στα μικρά τρακτέρ, εκτός από τα χορτοκοπτικά μηχανήματα, επιτρέποντας στον χειριστή να βλέπει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες του μηχανήματος στην οθόνη του κινητού μέσω εφαρμογής για smartphone.

100-series-hour-meter-r4d123195__1_

Βασίλης Σοφός

31
0

Όλα τα χρήσιμα δεδομένα του κινητήρα αλλά και πληροφορίες σχετικά με τα διαστήματα σέρβις και τα ενδεχόμενα σφάλματα του τρακτέρ στην οθόνη του κινητού του έχει τη δυνατότητα να προβάλλει στο εξής ο χειριστής των μικρών John Deere της σειράς 2, 3 και 4.

Η εταιρεία κάνει τώρα συμβατό το Smart Connector και στα μικρά τρακτέρ, αφού πριν λίγα χρόνια την ίδια συσκευή την είδαμε και στα χλοοκοπτικά. Μέσω μια μικρής συσκευής που συνδέεται στο τρακτέρ και της εφαρμογής TractorPlus για έξυπνα κινητά τηλέφωνα, ο χρήστης μπορεί -η σύνδεση γίνεται μέσω bluetooth- να βλέπει σε πραγματικό χρόνο όλα τα χρήσιμα δεδομένα του μηχανήμαυτος, συμπεριλαμβανομένων των σωστών χρόνων συντήρησης.



Η εφαρμογή TractorPlus παρέχει επίσης στους ιδιοκτήτες εύκολη πρόσβαση σε βασικά μέρη του εγχειριδίου χρήσης, σε ανταλλακτικά ενώ από εκεί μπορεί να περάσει απευθείας στο John Deere Store για να κάνει τις παραγγελίες των ανταλλακτικών του. Οι χρήστες μπορούν, όπως αναφέρθηκε, να παρακολουθούν τα διαστήματα σέρβις για να διατηρούν πάντα λειτουργικό το τρακτέρ, ενώ μπορούν να βλέπουν και τους κωδικούς σφάλματος σε μια ευανάγνωστη λίστα. Χαρακτηριστική στη νέα εφαρμογή είναι η δυνατότητα που δίνεται για εντοπισμό της θέσης του μηχανήματος, κάτι που συμβάλλει στην αποδοτικότερη εργασία κατά τη διάρκεια του κουρέματος, του οργώματος ή του ψεκασμού.

Σύμφωνα με την John Deere, η εφαρμογή προσφέρει και κάτι άλλο εξίσου σημαντικό: Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή TractorPlus για να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη χρήσιμων βίντεο οδηγιών από το για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με θέματα όπως η συντήρηση του μηχανήματος, τις εργασίες και άλλα.



«Με το νέο κιτ Smart Connector και την εφαρμογή TractorPlus, οι ιδιοκτήτες μικρών τρακτέρ έχουν εύκολη πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών, όπως τα διαστήματα σέρβις, τους κωδικούς διάγνωσης και τις πληροφορίες συντήρησης», δήλωσε ο John Doyle, διευθυντής μάρκετινγκ προϊόντων της John Deere. Να πούμε ότι το κιτ John Deere Smart Connector είναι εύκολο στην εγκατάσταση μέσω της θύρας διάγνωσης των τρακτέρ και ολόκληρη η διαδικασία διαρκεί λίγα λεπτά για να ολοκληρωθεί χωρίς να απαιτούνται εργαλεία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία