BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Δύο επιλογές τυλίγματος και αναβαθμίσεις στα σημεία φέρουν οι νέες χορτοδετικές Fendt Rotana

H Fendt λανσάρει τις αναβαθμισμένες Rotana 130 F Combi και Rotana 160 V Combi, οι οποίες έρχονται τώρα με την επιλογή τυλίγματος με μεμβράνη αλλά και με μια δεξαμενή καθαρού νερού.

fendt_rotana_130_f_2__2_

Βασίλης Σοφός

17
0

Τη δυνατότητα να παραγγείλουν την Fendt Rotana 130 F Combi με την επιλογή περιτυλίγματος μεμβράνης δίνει η Fendt στους υποψήφιους πελάτες, οι οποίοι θα επιλέξουν τα νέα μοντέλα. Όπως αναφέρει η εταιρεία, με την επιλογή τυλίγματος μεμβράνης, σχηματίζονται δεμάτια και τυλίγονται μόνο με μεμβράνη. Αυτή η διαμόρφωση μειώνει τις απώλειες τροφής από ζημιές, από τον παγετό σε θερμοκρασίες κάτω του μηδενός. Φυσικά, το τύλιγμα με δίχτυ εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο ως επιλογή για τα συγκεκριμένα μηχανήματα.



Παράλληλα, η τοποθέτηση των κυλίνδρων σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να κάνει γρήγορη εναλλαγή μεταξύ της επιλογής τυλίγματος με μεμβράνη ή δίχτυ. Αυτό επιτρέπει στους χειριστές να μεταβαίνουν από τα δεμάτια ενσίρωσης στα δεμάτια άχυρου σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Άνετος και «καθαρός» χειρισμός

Μια δεξαμενή καθαρού νερού με διανομέα σαπουνιού «διευκολύνει την επαγγελματική ζωή», λέει η Fendt, η οποί μεριμνά για τα χέρια του χειριστή καθώς αυτός αντικαθιστά ρολά μεμβράνης, διχτυού ή καθώς εκτελεί εργασίες συντήρησης. Έτσι, ο παραγωγός μπορεί να πλένει τα χέρια του, τα εργαλεία και τα μέρη του μηχανήματος με τη βοήθεια της δεξαμενής.



Την ίδια στιγμή, ένα προαιρετικό υδραυλικό πόδι στήριξης διευκολύνει τους οδηγούς να συνδέσουν και να αποσυνδέσουν τα Fendt Rotana 130 F Combi και Fendt Rotana 160 V Combi.

Για βελτιωμένη ροή του υλικού, το περιτύλιγμα με δίχτυ για μεταβλητού θαλάμου μηχανήματα επανατοποθετήθηκε. Ο χειριστής επιλέγει λοιπόν το τύλιγμα με δίχτυ και ο άξονας τυλίγματος συμβάλλει στην ομοιόμορφη και αξιόπιστη διαδικασία συλλογής υλικού ακόμη και κάτω από σκληρές συνθήκες συγκομιδής.



Τελευταίο αλλά σημαντικό χαρακτηριστικό για τα Rotana 130 F, 160 V και 180 V έχει να κάνει με τα μαχαίρια. Η Fendt προσφέρει προαιρετικά στον χειριστή ένα δεύτερο σετ μαχαιριών με βραχίονα ώστε να είναι πάντα έτοιμος για μεγάλες εργάσιμες ημέρες. Ο τελευταίος μπορεί βέβαια να αλλάξει τα μαχαίρια στο πεδίο αν χρειαστεί.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Fendt
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία