BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στην αγορά της μηχανικής ζιζανιοκτονίας η Väderstad από εξαγορά της Thyregod

Η Väderstad απέκτησε τμήμα της δανικής εταιρείας Thyregod και με αυτόν τον τρόπο προστίθεται μια πλήρης γκάμα προϊόντων καλλιεργητών μεταξύ σειρών στο τρέχον χαρτοφυλάκιο προϊόντων Väderstad, η οποία εξοικονομεί χρόνο στον τρόπο με τον οποίο εισάγεται στη σημαντική αυτή αγορά.

thyregod-trv-inter-row-cultivator_web-1-scaled

Βασίλης Σοφός

445
0

Η Thyregod A/S είναι μια δανική φίρμα με ρίζες που χρονολογούνται από το 1918. Για περισσότερα από 25 χρόνια, η Thyregod εργάζεται για την ανάπτυξη, την παραγωγή και την πώληση καλλιεργητών μεταξύ σειρών, αυτά τα προϊόντα που τώρα εισάγονται και θα πωλούνται και υπό την μπράντα της Väderstad, μετά και τη εξαγορά που επιτέυχθηκε από τη τελευταία. Η εξαγορά περιλαμβάνει όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στην περιοχή προϊόντων καλλιέργειας μεταξύ σειρών Thyregod, συγκεκριμένα η σειρά TRV συμπεριλαμβανομένου του Swingking.



Η άνοιξη του 2023 θα είναι μια μεταβατική περίοδος και η Väderstad θα αναλάβει την ευθύνη για τους καλλιεργητές μεταξύ σειρών την 1η Ιουνίου. Αυτή είναι μια πολύ καλή επιχειρηματική ευκαιρία, όπως δηλώνεται και από τα στελέχη του γκρουπ Väderstad. Αυτό γιατί οι καλλιεργητές μεταξύ σειρών της Thyregod ταιριάζουν απόλυτα με το τρέχον χαρτοφυλάκιο φυτευτικών της Tempo και με τις νέες τεχνολογίες για σπορά στο πλαίσιο της ιδέας Proceed και για μελλοντική βιώσιμη και αποτελεσματική γεωργία.



«Κάνοντας αυτήν την εξαγορά, μειώνουμε σημαντικά το χρόνο μας για να εισαχθούμε στη συγκεκριμένη αγορά σε αυτόν τον τομέα. Αξιοποιώντας το εκτεταμένο και καλά εδραιωμένο δίκτυο αντιπροσώπων και εισαγωγέων μας, θα είμαστε σύντομα σε θέση να προσφέρουμε αυτά τα πολύ ικανά μηχανήματα σε πολλούς νέους και υπάρχοντες πελάτες στις διάφορες αγορές μας. Βλέπουμε δυνατότητες για μια πολύ θετική εξέλιξη με αυτό το νέο τμήμα προϊόντων», λέει ο Henrik Gilstring, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Väderstad.



«Διαπιστώσαμε τη μεγάλη ανάγκη για προσθήκη καλλιεργητών μεταξύ σειρών στην γκάμα των προϊόντων μας. Μιλώντας με τους χρήστες των σπαρτικών Tempo και κοιτάζοντας το μέλλον, βλέπουμε μια στροφή σε πιο μηχανικές λύσεις για τον έλεγχο των ζιζανίων. Καθώς υπάρχει συνήθως μια πρόκληση παντρέματος ενός καλλιεργητή μεταξύ σειρών με μια μηχανή σποράς, η Väderstad μπορεί τώρα να προσφέρει στους αγρότες μια ολοκληρωμένη λύση. Με την προσθήκη ενός καλλιεργητή μεταξύ των σειρών, βελτιστοποιούμε επίσης το μελλοντικό μας Proceed concept, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δημητριακά», λέει ο Wolfram Hastolz, διευθυντής διαχείρισης προϊόντων άροσης στη Väderstad. Για το αρχικό μέρος της εξαγοράς, οι καλλιεργητές μεταξύ σειρών θα πωλούνται με την επωνυμία Thyregod και θα κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις παραγωγής της Thyregod στη Δανία. Από τον Ιούνιο του 2024, θα φέρουν την επωνυμία Väderstad, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό θα ανακοινωθούν πριν από τη διεθνή έκθεση μηχανημάτων Agritechnica 2023.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία