BACK TO
TOP
Τεχνολογία

«Χρυσά» το τηλεσκοπικό Fendt Cargo T740 και η αλωνιστική Corus 500

H μεγαλύτερη πολωνική έκθεση Agrotech Kielce τίμησε με το χρυσό μετάλλιο το ευέλικτο τηλεσκοπικό Cargo T740 αλλά και τηη θεριζοαλωνιστική μηχανή Fendt Corus 500.

news-6-high_10

Βασίλης Σοφός

258
0

«Μας τιμούν ιδιαίτερα αυτά τα δύο βραβεία», λέει ο Tomasz Szczesny, Business Manager της Fendt Poland, για τη βράβευση του τηλεσκοπικού φορτωτή Fendt Cargo T740 αλλά και της αλωνιστικής Corus 500 στην πολωνική έκθεση Agrotech Kielce. Η κριτική επιτροπή απονέμει παραδοσιακά μετάλλια στα καλύτερα μηχανήματα της έκθεσης Agrotech Kielce.



Το τηλεσκοπικό μηχάνημα Fendt Cargo T740 εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή με τις «σχεδιαστικές λύσεις, που βελτιώνουν τις συνθήκες εργασίας του χειριστή και την ασφάλεια λειτουργίας» και ως εκ τούτου έλαβε και το χρυσό μετάλλιο. Το ευέλικτο και αποδοτικό μηχάνημα ταιριάζει σε μεσαίου μεγέθους, μικτές εκμεταλλεύσεις.



Το Cargo με ύψος εργασίας έως και 7,70 μέτρα, συνδυάζει υψηλή δύναμη απόσπασης, ακριβή έλεγχο και ύψος θέασης άνω των τεσσάρων μέτρων. Αυτό επιτρέπει τη χρήση του για ένα ευρύ φάσμα εργασιών, όπως η διαχείριση αχύρου, η μεταφορά, η τροφοδοσία ή η αφαίρεση σιλό. Από την άλλη πλευρά, «το Fendt Corus 500 βραβεύτηκε για τις σχεδιαστικές λύσεις που βελτιώνουν την παραγωγικότητα και την αξιοπιστία».

Το Corus 500 σχεδιάστηκε ως ένα μοντέλο εισαγωγικό στην γκάμα για τις ευρωπαϊκές γεωργικές εκμεταλλεύσεις που βασίζονται στην αυτοματοποίηση. Έμφαση δόθηκε στην υψηλή απόδοση αλωνισμού με αξιόπιστη, αποτελεσματική και στιβαρή τεχνολογία, με την γκάμα να περιλαμβάνει εννέα μοντέλα στην κατηγορία ισχύος έως 260 ίππους, με πλάτος εργασίας έως 7,60 μ., καθώς και δύο διαφορετικά μεγέθη δεξαμενών σιτηρών και χωρητικότητας εκφόρτωσης.



Ο μηχάνημα είναι κατάλληλο για παραγωγούς που θέλουν να έχουν τη δική τους θεριζοαλωνιστική μηχανή για να είναι ανεξάρτητοι, αλλά και για τους εργολάβους, οι οποίοι συγκομίζουν σε οικογενειακές εκμεταλλεύσεις μικρότερου και μεσαίου μεγέθους, τονίζει ο Tomasz Szczesny. Ένας άλλος θετικός παράγοντας των θεριζοαλωνιστικών μηχανών της Corus είναι η δυνατότητα συγκομιδής διαφορετικών καλλιεργειών. Προσφέρουν αξιοπιστία για πολλά χρόνια χρήσης, υψηλή παραγωγικότητα σε όλους τους τύπους και τις συνθήκες καλλιέργειας και υψηλή ποιότητα.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Fendt
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία