BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με 3D γραφικά οι λειτουργίες εντός καμπίνας για τα μηχανήματα της Krone

Με ολοκαίνουργιο περιβάλλον ISObus και ο καινοτόμος τρόπος απεικόνισης και επισκόπησης των στοιχείων ελέγχου, η Krone προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη άνεση στη λειτουργία του μηχανήματος.

Krone-TC-1370-2_2

Βασίλης Σοφός

255
0

Τα μηχανήματα μέσα στην καμπίνα εμφανίζονται τώρα με δυναμικό τρόπο στο τερματικό μέσω κινούμενων σχεδίων και τρισδιάστατων γραφικών, χάρη στο ανανεωμένο λογισμικό που ενσωματώνει η Krone. To νέο περιβάλλον επιτρέπει στον οδηγό να παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή -λεπτομερώς- τις τρέχουσες διαδικασίες εργασίας του μηχανήματος με τις ρυθμισμένες τιμές.



Οι λειτουργίες του μηχανήματος εμφανίζονται στην επάνω γραμμή κατάστασης. Ο οδηγός μπορεί να χρησιμοποιήσει τις καρτέλες που είναι τοποθετημένες κάτω από τη γραμμή κατάστασης, για να έχει πρόσβαση στις διάφορες λειτουργίες του μηχανήματος. Η ελεύθερα διαμορφώσιμη μπάρα πολλαπλών λειτουργιών που βρίσκεται στο κάτω μέρος της διεπαφής χρήστη έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα πρακτική σε αυτό το πλαίσιο.

Οι σημαντικότερες λειτουργίες των μηχανημάτων, όπως το ύψος του ρότορα και η καθυστέρηση ανύψωσης για την περιστροφική τσουγκράνα, μπορούν να τοποθετηθούν εδώ και να προσαρμοστούν στις ανάγκες του οδηγού με την εισαγωγή τιμών. Τα ομοιόμορφα εικονίδια και οι καρτέλες βοηθούν τον οδηγό να αισθάνεται άνετα στα διάφορα προϊόντα.



Εκτός από αυτόν τον διαισθητικό τρόπο παρουσίασης των πληροφοριών, αυτό το σύγχρονο περιβάλλον εργασίας χρήστη διαθέτει τώρα ακόμη καλύτερη ευκρίνεια, με λειτουργία ημέρας και νύχτας για προσαρμογή στις διαφορετικές συνθήκες φωτισμού. Η νέα διεπαφή χρήστη ISObus εισάγεται με έναν νέο, ισχυρότερο υπολογιστή εργασίας.

Αρχικά θα είναι διαθέσιμο για την περιστροφική τσουγκράνα Swadro TC 2000. Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια όμως όλα τα άλλα νέα μηχανήματα Krone ISObus αναμένεται να εξοπλιστούν με το νέο περιβάλλον εργασίας χρήστη.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Krone
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία