Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Profi

«RobotQuartz IV» για τα λιπαντικά TOTAL QUARTZ

Επισκεφθείτε την ανανεωμένη σελίδα TOTAL QUARTZ, δείτε το βίντεο της νέας καμπάνιας και μάθετε τα πάντα για την τεχνολογία Age Resistance Technology!...

«RobotQuartz IV» για τα  λιπαντικά TOTAL QUARTZ

0
0

Η σειρά λιπαντικών κινητήρα αυτοκινήτων TOTAL QUARTZ από την Total επιστρέφει με μια νέα καμπάνια.

Αυτή η καμπάνια τονίζει την καινοτομία του λιπαντικού κινητήρα TOTAL QUARTZ με τεχνολογία Age Resistance Technology (ART): βελτιώνει την προστασία ενάντια στη μηχανική φθορά έως και 64% *. Αυτή η πρόοδος έχει σημαντικό αντίκτυπο στην παράταση της απόδοσης και της μακροζωίας του αυτοκινήτου.

Το RobotQuartz επιστρέφει επίσης σε αυτή την καμπάνια, με μια νέα εμφάνιση! Συμμετέχοντας στην επικοινωνία της σειράς TOTAL QUARTZ από το 2011, το RobotQuartz έχει ανανεωθεί και είναι πλέον πιο σύγχρονο από ποτέ, ενσωματώνοντας πραγματικά την προοδευτική τεχνολογία αιχμής της Total.

Ένα ακόμα μέρος των τελευταίων ειδήσεων σε αυτή τη νέα καμπάνια: το RobotQuartz δεν είναι πλέον μόνο του. Τα νέα ρομπότ-κινητήρες μπαίνουν στη σκηνή, αλλά φαίνονται πολύ φθαρμένα σε σύγκριση με το RobotQuartz, καθώς δεν χρησιμοποιούν το λιπαντικό TOTAL QUARTZ. Η αντίθεση αυτών των λιγότερο συντηρημένων ρομπότ σε σχέση με τον ισχυρότερο κινητήρα στον οποίο έχει χρησιμοποιηθεί το λιπαντικό TOTAL QUARTZ, τονίζει και το moto της καμπάνιας που είναι «Διατηρήστε τον κινητήρα σας καινούργιο για περισσότερο», και υποστηρίζει απόλυτα την υπογραφή του Ομίλου Total: "Committed to better energy”.

To βίντεο της καμπάνιας έχει σκηνοθετηθεί από έναν πολύ έμπειρο Γάλλο σκηνοθέτη, τον Thierry Poiraud. Μεταδίδει την ιστορία χρησιμοποιώντας τους κώδικες επιτυχημένων ταινιών και προσθέτοντας ένα ελαφρύ, κωμικό στοιχείο για να δημιουργήσει μια πρωτότυπη καμπάνια που είναι τόσο αναζωογονητικά μοναδική στον ενεργειακό τομέα... Όπως είναι και για τον κόσμο της διαφήμισης.

Μάθετε περισσότερα για τη σειρά λιπαντικών TOTAL QUARTZ εδώ: https://bit.ly/2rrNCML

Σχετικά με τον όμιλο TOTAL

Η TOTAL είναι μια παγκόσμια εταιρεία παραγωγής και παροχής ενέργειας, μια κορυφαία πολυεθνική εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου και ένας σημαντικός παράγοντας στις ενέργειες με χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Οι 98,000 εργαζόμενοί της δεσμεύονται στο να παρέχουν ενέργεια που είναι ασφαλέστερη, καθαρότερη, πιο αποτελεσματική, καινοτόμα και προσιτή σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, έχει επικεντρωθεί στην εξασφάλιση ότι οι λειτουργίες της σε περισσότερες από 130 χώρες παγκοσμίως προσφέρουν με συνέπεια οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά οφέλη.


www.total.com

Σχετικά με την TOTAL LUBRICANTS 

Η Total Lubricants είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος κατασκευαστής και έμπορος λαδιών κινητήρων και λιπαντικών. Διαθέτει 41 μονάδες παραγωγής παγκοσμίως και περισσότερους από 5.800 εργαζόμενους σε 150 χώρες. Προσφέρει καινοτόμα, αποτελεσματικά και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν αναπτυχθεί από περισσότερους από 130 ερευνητές στο κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξής της. Η Total Lubricants είναι o συνεργάτης της επιλογής σας για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη βιομηχανία και τη ναυτιλία.

lubricants.total.com

elf.com

Σχετικά με την ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ

Η ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ, είναι θυγατρική της Total, για τον κλάδο Marketing and Services, για την Ελλάδα και Αλβανία, ΠΓΔΜ, Μάλτα, Κύπρο, Γεωργία και Αρμενία. Το εύρος των δραστηριοτήτων μας εστιάζεται στον εφοδιασμό της αγοράς με λιπαντικά και ψυκτικά υγρά για την αυτοκίνηση, την βιομηχανία, τα μηχανήματα έργων και την αγροτική οικονομία και με χημικά για την αγροτική παραγωγή και τη βιομηχανία. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υποστήριξη στους πελάτες μας με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, στοχεύοντας στη μείωση των λειτουργικών εξόδων, στη βελτίωση της απόδοσης και την εξασφάλιση της μακροζωίας τους εξοπλισμού.

www.total.gr

www.facebook.com/totalhellas

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Επιλογές από τα έντυπα