BACK TO
TOP
Profi

Fendt 500 Vario S4: Ατελείωτη και παραγωγική εργασία με συμπαγείς διαστάσεις

Ολοκληρωμένες επιλογές εξοπλισμού για διαφορετικούς τομείς εφαρμογής και απαιτήσεις, όπως και πλήρεις λύσεις συστημάτων καθοδήγησης προσφέρει το Fendt 500 Vario S4.

Fendt_Vario_500

Βασίλης Σοφός

53
0

Τα τρακτέρ της Σειράς 500 Vario S4 διαθέτουν συμπαγή σχεδίαση με στόχο την ευελιξία, καθώς με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουν μικρή ακτίνα στροφής, ενώ o φορτωτής, όπως υποστηρίζει η κατασκευάστρια εταιρεία, ενσωματώνεται άψογα στο σασί του.

Τα τρακτέρ αυτά διαθέτουν επίσης ολοκληρωμένες επιλογές εξοπλισμού για διαφορετικούς τομείς εφαρμογής και απαιτήσεις, όπως και πλήρεις λύσεις συστημάτων αυτό- ματης καθοδήγησης και γεωργία ακριβείας.

Η σειρά διατίθεται με 4κυλινδρο κινητήρα Deutz common rail euro4, με ιπποδυνάμεις που βρίσκονται στο φάσμα μεταξύ των 124 και 171 ίππων. Αποδεικνύεται ισχυρός για το έργο του, ακριβής για εργασίες καλλιέργειας, ιδιαίτερα οικονομικός στην κατανάλωση καθώς και άνετος και ασφαλής για μεταφορές.

Ο μπροστινός φορτωτής θα πείσει με την ευελιξία και την ορατότητα και θα δώσει έναν άλλον αέρα στην επιχείρηση ως μια ιδανική προοπτική.

Στα πλεονεκτήματά του συμπεριλαμβάνονται η πρόσφυση, η καλλιέργεια ακριβείας, η μεγάλη αποδοτικότητα και η μεταφορά. Με αυτά τα τρακτέρ η εργασία είναι υψηλότε- ρης ποιότητας και οι προοπτικές ευρείες.

Η γρήγορη και οικονομική οδήγηση έως 50 χλμ/ ώρα σε μειωμένη ταχύτητα κινητήρα αποδίδει πραγματικά, ειδικά για τις εργασίες μεταφοράς. Επιπλέον, η χαμηλή αναλογία βάρους-δύναμης επιτρέπει υψηλά ωφέλιμα φορτία χωρίς πρόβλημα.

Η Σειρά 500 Vario S4 βρέθηκε στην έκθεση Agrotica εκεί όπου ο Όμιλος KOUIMTZIS παρουσίασε μια σειρά από διαφορετικά μηχανήματα της Fendt.

Οι χορτοδετικές Rotana F και Rotana V στην πρώτη σειρά

Ακόμα δύο μηχανήματα της Fendt που θα βρέθηκαν στην έκθεση, ήταν τα Rotana F και Rotana V. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, τα μηχανήματα αυτά είναι σε θέση να προσφέρουν υψηλές πυκνότητες συμπίεσης, κοπή με ακρίβεια και αξιόπιστη περιτύλιξη.


Συγκεκριμένα, το Fendt Rotana F, σταθερού θαλάμου με χαλύβδινους κυλίνδρους και το Fendt Rotana V, μεταβλητού θαλάμου με 4 ατέρμονες ιμάντες, όπως και οι αντίστοιχες εκδόσεις Combi (με τυλιχτικό δεματίων) περιλαμβάνουν τα σωστά χαρακτηριστικά που απαιτούνται προκειμένου να πετύχουν οι αγρότες μια γρήγορη συλλογή του χόρτου, την σωστή συμπίεση και διαμόρφωση του δεματίου και τέλος το απροβλημάτιστο δέσιμο ή και περιτύλιξη του δεματίου και όλα αυτά με απλό χειρισμό από την άνεση της καμπίνας.

Μερικά χαρακτηριστικά των Rotana, που ξεχωρίζουν είναι:

●Οι 18 χαλύβδινοι κύλινδροι Power Grip.
●Το δάπεδο κοπής FLEX CONTROL.

●Η συστοιχία μαχαιριών με έως 25 μαχαίρια.
●Ο συλλέκτης χωρίς σιδηρόδρομο έκκεντρων.

Τα μηχανήματα της Fendt
διαθέτει στην ελληνική αγορά
ο Όμιλος KOUIMTZIS (2310/796970)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία