BACK TO
TOP
Φορολογικά

Καθαρογραφή της απόφασης για το κρασί περιμένει και η Παπανάτσιου

Τη θέση της κυβέρνησης ότι δηλαδή αναμένεται η καθαρογραφή της απόφασης του ΣΤΕ προκειμένου να καθοριστούν οι περαιτέρω ενέργειες για τον ΕΦΚ στο κρασί, επανέλαβε η Υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου στα μέλη του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου (ΣΕΟ).

papanatsioy_efk_seo

Χρήστος Διαμαντόπουλος

11
0

Επίσης σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21.09.2018 τέθηκε εκ νέου το ζήτημα των ογκομετρήσεων, για το οποίο η πλευρά του Υπουργείου δήλωσε ανοικτή να εξετάσει τις προτάσεις του κλάδου και ενδεχομένως να προβεί σε μεταβολές.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΟ αναφέρει:

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21.09.2018 συνάντηση κλιμακίου του ΣΕΟ με την Υφυπουργό Οικονομικών, κα. Κατερίνα Παπανάτσιου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και εμπεδώθηκε η βούληση των δύο πλευρών να ενισχύσουν την μεταξύ τους συνεργασία προς επίλυση των ζητημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Ο ΣΕΟ ευχαρίστησε την κα. Παπανάτσιου και δι΄εκείνης τα αρμόδια κλιμάκια του Υπουργείου Οικονομικών για τη διενέργεια πολλών και αποτελεσματικών ελέγχων κατά των φετινό τρύγο.

Επίσης, τέθηκε εκ νέου το ζήτημα των ογκομετρήσεων, για το οποίο η πλευρά του Υπουργείου δήλωσε ανοικτή να εξετάσει τις προτάσεις του κλάδου και ενδεχομένως να προβεί σε μεταβολές.

Σχετικά με τον ΕΦΚ, η κα Παπανάτσιου επανέλαβε ότι αναμένεται η καθαρογραφή της απόφασης προκειμένου να καθοριστούν οι περαιτέρω ενέργειες του Υπουργείου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία