BACK TO
TOP
Φορολογικά

Ηλεκτρονική τιμολόγηση για αγρότες μέσω της Εmblem Αgro Εdition

Από 1/1/2024 οι αγρότες (όπως και όλες οι επιχειρήσεις) είναι υποχρεωμένοι στην έκδοση όλων των παραστατικών (Δελτία Αποστολής, Τιμολόγια κλπ) σε πραγματικό χρόνο με παράλληλη αποστολή στο Mydata.

emblem_agro_edition_-_αρθρο_για_agronews

702
1

Η Semantic Software εδώ και 26 χρόνια έχει μεγάλη εμπειρία στις αγροτικές επιχειρήσεις με χιλιάδες εγκαταστάσεις. Εκμεταλλευόμενοι αυτήν την εμπειρία, αναπτύξαμε το Emblem Agro Edition - μια εξειδικευμένη εφαρμογή τιμολόγησης που ανταποκρίνεται στις μοναδικές ανάγκες και τρόπο εργασίας των αγροτών και τους καλύπτει σε όλες τις διαδικασίες.

Το πρώτο καινοτόμο χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει είναι η δυνατότητα έκδοσης του πρώτου παραστατικού από οποιοδήποτε μέρος, σε λιγότερο από 3 λεπτά. Αυτό δεν είναι απλά ένα εργαλείο εξοικονόμησης χρόνου, αλλά μια πρακτική λύση που στηρίζει την ευελιξία που απαιτεί η αγροτική ζωή.

Στον επίκαιρο χώρο του ψηφιακού μετασχηματισμού, το Emblem Agro Edition αποτελεί πρωτοποριακή λύση. Η αυτοματοποιημένη αποστολή παραστατικών στο myData απλοποιεί τη σχέση των αγροτών με τη γραφειοκρατία, παρέχοντας ένα αξιόπιστο μέσο εγγυημένης συμμόρφωσης με τις νέες οδηγίες της ΑΑΔΕ.

Μέσα από εύκολες οθόνες, Οι αγρότες μπορούν να μετασχηματίζουν μαζικά δελτία σε τιμολόγια, εξοικονομώντας χρόνο και πόρους. Επιπλέον, η δυνατότητα εύκολης έκδοσης ηλεκτρονικών δελτίων αποστολής και τιμολογίων πώλησης αγροτικών προϊόντων αποτελεί ένα ακόμη πλεονέκτημα για τη διαχείριση της αγροτικής επιχείρησης.

Τα πλεονεκτήματα του Emblem Agro Edition εκτείνονται πέρα από την απλή συμμόρφωση στο Νόμο.

  • Η προκαταχωρημένη βάση αγροτικών προϊόντων διευκολύνει τη εύκολη έκδοση παραστατικών,
  • Το ενσωματωμένο CRM είναι ένα πρωτοποριακό εργαλείο οργάνωσης του αγρότη.
  • Η ανάκτηση των παραστατικών λήψης από το Mydata σας βοηθά να ξέρετε ποιος σας έχει εκδώσει παραστατικό, την αξία του και τα προϊόντα που περιέχει.
  • Η Web τεχνολογία του Emblem Agro Edition σας δίνει το πλεονέκτημα της χρήσης του από οπουδήποτε και από οποιονδήποτε θέλετε εσείς. (π.χ. Συγγενικά πρόσωπα - Λογιστής κλπ)
  • Η responsive τεχνολογία του το κάνει εύχρηστο ακόμα και από κινητές συσκευές (smartphones, tablets κλπ.)

Τέλος, η ισχυρή υποστήριξη της SEMANTIC και η εκτενής εκπαίδευση, σας κάνει να νιώθετε σιγουριά στην εκτέλεση των εργασιών σας. Η Semantic Software παρουσιάζει το emblem Agro Edition ως ένα βήμα προς την επόμενη εποχή της αγροτικής διαχείρισης. Είναι η πρακτική απάντηση στο πώς οι αγρότες μπορούν να ενσωματώσουν την τεχνολογία στην καθημερινότητά τους, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τα οφέλη της συμμόρφωσης και της αποτελεσματικότητας.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

05-01-2024 09:38ΡΑΠΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Καλή σας μέρα. Ο σύζυγος μου είναι κατά κύριο επάγγελμα αγροτης και ενδιαφέρομαι για την εφαρμογή έκδοσης ηλεκτρονικων τιμολογιων Δηλ να τα εκδιδω εγώ. Πόσο θα κοστίσει? Ευχαριστώ

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία