BACK TO
TOP
Νομοθεσία

Μέχρι 7 Οκτωβρίου οι αιτήσεις για το Leader Αλιείας Καβάλας

Από τις 2 Αυγούστου έως τις 7 Οκτωβρίου θα δέχεται προτάσεις η Αναπτυξιακή Καβάλας για χρηματοδότηση από το Leader Αλιείας Καβάλας.

Μέχρι τις 27 Μαΐου οι αιτήσεις για το 3ο Leader Λήμνου

1048
0

Το πρόγραμμα έχει δημόσια δαπάνη 1,2 εκατ. ευρώ και ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων που μπορεί να χρηματοδοτήσει φτάνει περίπου τα 2 εκατ. ευρώ, με ποσοστό επιχορήγησης 50-65%, ανάλογα με το είδος του έργου και την περιοχή.

Η υποβολή των αιτήσεων περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

Αίτηση ενίσχυσης – φακέλου υποψηφιότητας, υπόδειγμα των οποίων επισυνάπτεται στην πρόσκληση και βρίσκεται δημοσιευμένο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ankavala.gr. Η Αίτηση ενίσχυσης – φάκελος υποψηφιότητας συνοδεύεται από όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αυτά προσδιορίζονται στην πρόσκληση και στα συνοδευτικά αρχεία αυτής.

Οι προτάσεις υποβάλλονται σε δυο αντίγραφα (ένα εκ των οποίων είναι το πρωτότυπο, το οποίο φέρει αντίστοιχη ένδειξη), σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, στην Αναπτυξιακή Καβάλας, στη διεύθυνση Ύδρας 10, Τ.Κ.65302, τις ώρες 09:00 – 15:00 όλες τις εργάσιμες ημέρες. Οι προτάσεις είναι δυνατόν να υποβληθούν και ταχυδρομικώς.

Ολόκληρη η προκήρυξη

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία