Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Η παραμυθένια λουτρόπολη της Τσεχίας

Χτισμένη ανάμεσα σε βουνά, εκεί όπου συναντιούνται οι δύο ποταμοί Tepla και Ohre η ξακουστή λουτρόπολη της Τσεχίας μοιάζει σαν να βγήκε από τις σελίδες παραμυθιού.

50251694-b911-47cc-999a-bc81188c6b5e-istock-636436358

90
0

Το Κάρλοβι Βάρι βρίσκεται στην βορειοδυτική περιοχή της χώρας, στη δυτική Βοημία και ένας ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός τουριστών, που προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο.                

Συνδυάζει εντυπωσιακή αρχιτεκτονική, ιαματικές πηγές και βοημικά δάση και αμέτρητοι συνθέτες, συγγραφείς και ποιητές επισκέφτηκαν και γοητεύτηκαν από την πόλη στο πέρασμα των αιώνων.

Αξίζει να επισκεφθεί κανείς τη ρωσική εκκλησία του Αγίου Πέτρου και Παύλου με τους μικρούς επιχρυσωμένους τρούλους και την εντυπωσιακή πόρτα, που βρίσκεται δίπλα στο δάσος. Ακόμη, το Αυτοκρατορικό Θεραπευτήριο, το θρυλικό ξενοδοχείο Grandhotel Pupp και τις στοές που στεγάζουν τις θερμές πηγές Κολονάντα του Θερμοπίδακα, Κολονάντα της Αγοράς και Κολονάντα του Μυλωνά.

Η πόλη είναι γνωστή για το διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου και το τσεχικό λικέρ της που παρασκευάζεται από το ιαματικό νερό της πόλης, βότανα και ζάχαρη.
Πηγή:newsbeast.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία