BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Εκδήλωση για τις μικροπιστώσεις στον Βόλο

Tο πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» θα βρεθεί στον Βόλο στις 15 και 16 Δεκεμβρίου, με δράσεις ενημέρωσης και εκπαίδευσης για νέους που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα και τους εκπαιδευτές τους.

magnisia_volos

8
0

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 10:00πμ-13:00μμ, θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο Forum (Αίθουσα Κένταυρος), ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Μικροπιστώσεις: Ένα εργαλείο για νέους επιχειρηματίες στον κλάδο της αγροδιατροφής». Η εκδήλωση απευθύνεται στους ωφελούμενους του προγράμματος, νέους αγρότες και επιχειρηματίες, 18-40 ετών.

Θα μιλήσουν εκπρόσωποι από τους οργανισμούς: Τhe People’s Trust, AFI (Action Finance Intitiative) και Microstars/ΚΕΠΑ οι οποίοι θα παρουσιάσουν ευκαιρίες μικροπιστώσεων για νέους αγρότες.  

Παράλληλα, στο συνεδριακό κέντρο Forum στις 15 και 16 Δεκεμβρίου θα λάβει χώρα και η δράση «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων». Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση των δεξιοτήτων των εκπαιδευτών του προγράμματος «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά», οι οποίοι θα αναλάβουν να καταρτίσουν και να συμβουλεύσουν τους νέους που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα.

Όπως σημειώνεται, το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά», είναι μια πρωτοβουλία που υλοποιείται μέσω αποκλειστικής χρηματοδότησης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και της οποίας ηγείται το Πανεπιστήμιο Rutgers σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, να επικοινωνούν με την κα Αθαναηλίδου στο email: helena.athanailidou@rutgers.edu.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία