BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Επίσκεψη Κόκκαλη-Παπαδόπουλου στη ΔΑΟΚ Λάρισας

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Βασίλης Κόκκαλης και Νίκος Παπαδόπουλος, επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 24 Ιουνίου το πρωί τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, όπου συναντήθηκαν με τον προϊστάμενο Παναγιώτη Καλφούντζο και με υπηρεσιακούς παράγοντες. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν κυρίως δράσεις και μέτρα του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

aepiskepshkokkalhpapadodaoklarisasN

23
0

 Όπως μεταφέρεται, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε μέτρα που έχουν αναπτυξιακό χαρακτήρα και σημαντική χρηματοδοτική βαρύτητα, όπως  τα σχέδια  βελτίωσης, οι νέοι γεωργοί, η μεταποίηση γεωργικών προϊόντων, καθώς και όσα έχουν πολυετείς δεσμεύσεις, όπως τα γεωργοπεριβαλλοντικά. Συγκεκριμένα, υπήρξε ξεχωριστή αναφορά στο υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων», το οποίο έλαβε παράταση υποβολής αιτήσεων μέχρι τις 2 Ιουλίου, από τις 25 Ιουνίου (Δείτε περισσότερα εδώ).

Οι υποψήφιοι βουλευτές μίλησαν για σημαντική διαφοροποίηση του ΠΑΑ 2014-2020 σε σχέση με το αρχικά υποβληθέν του Ιουλίου του 2014, καθώς η συνολική ενεργοποίηση του ΠΑΑ αφορά κυρίως νέες προκηρύξεις, σε ποσοστό 70% περίπου επί του συνολικά δεσμευμένου προϋπολογισμού.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία