BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Στην ίδρυση Αγροτικού Συλλόγου προχώρησαν οι αγρότες στο Αϊδίνιο

Σε συγκέντρωση προχώρησαν οι αγρότες της περιοχής Αϊδινίου μετά από πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας, προχωρώντας παράλληλα στην ίδρυση τοπικού Αγροτικού Συλλόγου με 27 ιδρυτικά μέλη,

IMG_20220628_121854

86
0

Στην συγκέντρωση τέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι βιοπαλαιστές αγρότες της περιοχής, όπως το αυξημένο κόστος παραγωγής και οι μεγάλες ζημιές της τελευταίας χαλαζόπτωσης που υπέστησαν οι καλλιέργειες τις περιοχής.

Βγήκε στην επιφάνεια επίσης η ανάγκη δημιουργίας ενός τοπικού Αγροτικού Συλλόγου για να παλεύει και να διεκδικεί λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής. Η ενημέρωση έγινε από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας για την λειτουργία ενός διεκδικητικού Αγροτικού Συλλόγου, για την ίδρυση και την σωστή λειτουργία του.

Στην συνέχεια της συγκέντρωσης οι αγρότες προχώρησαν στην ίδρυση του Αγροτικού Συλλόγου με 27 ιδρυτικά μέλη, τα οποία εξέλεξαν πενταμελές ΔΣ συμβούλιο, τριμελή ελεγκτική επιτροπή και 2 αντιπροσώπους για την Ομοσπονδία του Νομού.

Το νέο ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου Αϊδινίου:

Πρόεδρος: Σταμούλης Χρήστος

Αντιπρόεδρος: Μαχάς Πέτρος

Γραμματέας: Ρίζου Ευαγγελία 

Ταμίας: Νιάκας Αθανάσιος

Μέλος ΔΣ: Κοντοβάς Παναγιώτης

Τριμελής ελεγκτική επιτροπή:

Βαλκανιώτης Δημήτριος

Μαχάς Δημήτριος

Αναστασίου Κωσταντίνος

Αντιπρόσωποι για την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας:

Φυτιλής Δημήτριος

Φυτιλής Αριστείδης

«Καλούμε τους αγρότες της περιοχής, να είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα συσπειρωμένοι στους Αγροτικούς Συλλόγους και με μπρωστάρη την Ομοσπονδία του Νομού μας, που είναι στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων για τα δίκια των βιοπαλαιστών αγροτών. Όλα κατακτήθηκαν με αγώνες τίποτα δεν χαρίστηκε», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία