BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Στο τελεµάρκετινγκ και αγροτικός λεµονοστίφτης

Λίγο πριν βγουν οι αγρότες στους δρόµους, που σηµειωτέον βράζουν όπως όλοι οι Έλληνες, ο Βαγγέλης τους λέει µέσω συνέντευξής του, ότι λύσεις δόθηκαν σχεδόν κατά γράµµα και στα 25 σηµεία που είχαν συζητηθεί πέρυσι µε τον πρωθυπουργό.

Στο τελεµάρκετινγκ και αγροτικός λεµονοστίφτης

1
0

«Καταλαβαίνω ότι πολλές φορές οι πολιτικές επιδιώξεις θολώνουν το τοπίο», είπε σχεδόν εµπρηστικά, απευθυνόµενος εµµέσως πλην σαφώς στους αγροτοσυνδικαλιστές που ηγούνται των αντιδράσεων. Να το θυµάται αυτό και για το ∆ίκτυο… γιατί όπως και να ‘χει θα χρειαστεί να ενεργοποιηθεί εις καιρόν από τον Τάκη µε τα λεµόνια, και τότε τι θα πει!

Υβρίδια

-Πέφτει έξω ο Υπουργός της πλατείας όταν υπολογίζει το δέµας της γυναικείας συνεταιριστικής οικονοµίας µικρό.

-Η πάσα αλήθεια είναι ότι έχουµε να κάνουµε µε ένα δέµας πενιχρό και µε συνεταιρισµούς που επιβιώνουν ως τελευταίο αποκούµπι, σύµφωνα µε όσα δήλωσαν οι συνεταιρίστριες στην εκδήλωση που πραγµατοποιήθηκε προς τιµήν τους το προηγούµενο Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ.

-Πάλι καλά που ξεκαθάρισε ότι η εκδήλωση δεν είχε την πρόθεση απόδοσης ευφήµου µνείας στην Ελληνίδα αγρότισσα, όµως τα επίµονα αιτήµατα των γυναικών απέδειξαν ότι δεν έχουν λάβει πολλά περισσότερα από ένα… φιλικό χτύπηµα στην πλάτη.

Τοy story

Το success story του Βαγγέλη για τον ΕΛΓΑ αποδόµησε µε µια ανακοίνωση µε το true story ο Καρασµάνης, λέγοντας προ ηµερών στη Βουλή ότι µάλλον ο υπουργός θεωρεί ως επιτυχία το ότι ο ΕΛΓΑ δε λειτουργεί! «Οι γεωπόνοι είναι σε συνεχείς απεργίες. Εκτιµήσεις ζηµιών δεν γίνονται κλπ», υπενθυµίζει!

Απ’ όλα

Απ’ τη µια ο υπουργός της πλατείας λέει ότι δεν υποφέρουν µόνο οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι και ότι τα τεκµήρια αφορούν όλους τους Έλληνες πολίτες, και από την άλλη πετάει… τα περί εξέτασης να µειωθεί σε ποσοστό κατά 30% το τεκµήριο για τα αγροτικά σπίτια στις ορεινές και µειονεκτικές περιοχές. Γιατί άραγε; 

Ντέρµπι

Μόνο επείγοντα… περιστατικά θα εξυπηρετούσαν εκεί στη Νιρβάνα ως τις 15 ∆εκέµβρη, προκειµένου όπως µαθαίνουµε να προετοιµαστούν για την κρίσιµη 83η συνεδρίαση του ∆ιοικητικου Συµβουλίου, το διάστηµα 20-21 του µήνα, που περιλαµβάνει την πρόταση του ΘΒ για το νέο πλαίσιο στον οργανισµό και την αποκέντρωση των υπηρεσιών.

ΜΕΡΑ

Επειδή στη µία σύσκεψη θα το… ‘ριχναν έξω µε τις δαπάνες (27,10 ευρώ) για νερά-καφέ για κέρασµα των φασολοπαραγωγών, στην επόµενη µε βουλευτές Κυκλάδων ο Βαγγέλης περιόρισε το µπάτζετ στα 9,60 µόνο µε νερό. Οικονόµος!

ΝΥΧΤΑ

Στη Βουλή έφερε ο Καραγιάννης το θέµα της λαθροθηρίας του προστατευόµενου αγριόγιδου, που ενδηµεί στα βουνά της ελληνοαλβανικής µεθορίου και κινδυνεύει µε αφανισµό. Αναγκαία η παρέµβαση των αρµοδίων αρχών.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία