BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Φασκελοκουκούλοστα στα βιολογικά

Στα βιολογικά τα ‘χουν κάνει επιεικώς μαντάρα καθώς ο αριθμός των εν δυνάμει δικαιούχων βάση της χωρίς «φίλτρα» αξιολόγησης προκήρυξης έχει τινάξει την μπάνκα στο αέρα. Σε πρόσφατη σύσκεψη έπεσε στο τραπέζι μέχρι και να ανακληθεί η προκήρυξη και να υπάρξει διορθωτική. Μπλέξαμε με «ανευθυνουπεύθυνους, λένε οι Λάκωνες.

Φασκελοκουκούλοστα στα βιολογικά

2
0

Όμως και στην Νιρβάνα δεν πάνε πίσω μετά την γκάφα εισήγησης αιτιολογημένης γνώμης «άρσης της πιστοποίησης» σε 8 φορείς. Το «γράψτε λάθος» μετά το μπάχαλο που προκάλεσαν δείχνει το μεγαλείο τους. Βέβαια, κάποιοι με καρό πουκαμισάκια, που το ‘χουν δίπορτο, δεν τα ‘χαν υπολογίσει όπως ήθελαν και τώρα έχουν χασούρα.

ΜΕΡΑ

Καλά τα λέει στη θεωρία ο αναπληρωτής της πλατείας. Στην κτηνοτροφία για παράδειγμα τον ενδιαφέρει οι κτηνοτρόφοι να αυτοπαράγουν το ρεύμα που καταναλώνουν, όμως τα έρημα τα Σχέδια πότε θα ‘ρθουν; Τι να κάνουμε δεν είναι όλοι σαν τον Σάκηηη!

ΝΥΧΤΑ

Φωνάζουν οι εργαζόμενοι εκεί στην Νιρβάνα για την απαράδεκτη, όπως λένε απόφαση του ΔΣ οργανισμού να τοποθετήσει σε θέσεις ευθύνης δικούς της ανθρώπους και κομματικά στελέχη, χωρίς καμία διαδικασία αξιολόγησης. Και να ‘ταν μόνο αυτό!

Αγύριστα

Μάζεψε από δω, μάζεψε από κει ο ΟΔΙΑΓΕ, ο οργανισμός της Βάθη που θα κάνει business με ξένα… κόλλυβα, τις περιουσίες δηλαδή διαλυμένων συνεταιρισμών, ξεκινά τη λειτουργία με άτοκο δάνειο 180.000 ευρώ, από πού αλλού (;), από τον κρατικό προϋπολογισμό. Η ρύθμιση περιελήφθη στα ψιλά γράμματα του νομοσχεδίου για τις πληρωμές νωπών αγροτικών που το διαβουλεύονται…

Σταύρωσον

Μπορεί στις εκλογές του ΣΑΣΟΕΕ υποψήφιος πρόεδρος του ΔΣ να ήταν ένας και μόνος ο Αλέκος Κοντός και για το εποπτικό ο Κωνσταντίνος Σκιαδάς, όμως έπεσε και η πρόταση από τα μέλη να τους «σταυρώσουν» και αυτούς. Ήταν βέβαιοι νικητές, αλλά ο σταυρός κάτι θα έδειχνε… ειδικά για τον δεύτερο.

Μνημείο

Πέρα από τα γκαλά, τις εισηγήσεις και αποφάσεις μνημεία, τις τοποθετήσεις ημετέρων, στη Νιρβάνα, ο εκδότης πρόεδρος σε ένα editorial του τα βάζει με τις κακοδαιμονίες της δημόσιας διοίκησης που δεν έχουν αφήσει, μέσα στην 5χρονη πορεία του Οργανισμού να τελεσφορήσει ένα ολοκληρωμένο νομοσχέδιο για την συγχώνευση των οργανισμών στο άρμα του.

Υβρίδια

Μετά το Μάξιμο που έδωσε τη μάχη στο γάλα (όμως ξεχάστηκε όπως ο ίδιος λέει στο τέλος), έρχεται ο Κασαπίδης που δίνει τη μάχη της φέτας με τη Ceta.

Ο γαλάζιος βουλευτής Κοζάνης, ζητάει και ξαναζητάει από τον Βαγγέλη να πάρει γραπτές εγγυήσεις από τον Χόγκαν  ότι το εθνικό μας προϊόν δεν θα πάει άκλαυτο και να ενεργοποιήσει την τεχνική λύση που προτείνει.

Ξαναθυμίζει  πάντως, ότι από το σύνολο των 253 αγροτικών προϊόντων των 28 χωρών -μελών της Ε.Ε. που συμπεριελήφθησαν στη συμφωνία, μόνο δύο φέτα και ελιά καλαμών δεν εντάχθηκαν υπό καθεστώς απολύτου προστασίας, όπως συνέβη με τα υπόλοιπα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία