BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Όταν και όποτε, τότε κι ο Κυριάκος θα...

Tα ‘παν και στην εκδήλωση του Αγρότη της Χρονιάς στη Μονεµβασιά ότι η φορολογία είναι το µεγαλύτερο αγκάθι στην επιχειρηµατικότητα, ενώ το γεγονός ότι έτσι όπως εφαρµόζεται στην Ελλάδα, αποσπά χρήµατα από πόρους της ΚΑΠ, κάτι που δεν γίνεται σε άλλα κράτη-µέλη, συνιστά µορφή επανεθνικοποίησης.

mpliatsos-kritikou

26
0

Ο Κυριάκος πάντως που βρέθηκε στην Κρήτη, ξεκαθάρισε ότι όταν η δηµοσιονοµική κατάσταση το επιτρέψει και θα είναι στο...τιµόνι, θα µειώσει τη φορολογία. Σε βάθος πάντως 2ετίας (ποιάς;) θα µειώσει 30% το ΕΝΦΙΑ, ενώ θέλει ο κατώτερος φορολογικός συντελεστής να πάει στο 9% για εισοδήµατα έως 10.000 ευρώ.

Υβρίδια

-Τρία τινά βρίσκονται στο τραπέζι για το µέλλον του συνεταιρισµού ΘΕΣγάλα, που οκτώ χρόνια µετά την ίδρυσή του βρίσκεται σε µία κρίσιµη καµπή, εξαιτίας του δανεισµού του και συσσωρευµένων ζηµιών από το 2015.

-Στα υπό εξέταση σενάρια, οι διαπραγµατεύσεις µε τις τρεις πιστώτριες τράπεζες για την αναδιάρθρωση του δανεισµού του, η είσοδος ιδιώτη επενδυτή και η κατάθεση αίτησης υπαγωγής στο άρθρο 106δ του πτωχευτικού κώδικα.

-Η αλήθεια είναι ότι το εγχείρηµα του συνεταιρισµού και η καινοτοµία των αυτόµατων πωλητών γάλακτος, που άρχισε να παίρνει µερίδια των µεγάλων δεν είχε καλοφανεί στους εδραιωµένους παίκτες.

 
Μπλοκάρισµα
Ετοιµοπόλεµη, η ΕΟΑΣΝΛ, για κινητοποιήσεις από τη ∆ευτέρα, που µέτρησε λέει αγωνιστική διάθεση από αγροτικό κόσµο µέχρι και για στήσιµο µπλόκων. Αιτήµατα αιχµής, το φθηνό αγροτικό πετρέλαιο, οι δίκαιες και στην ώρα τους αποζηµιώσεις ΕΛΓΑ, η κατάργηση των ανοικτών τιµών και χαµηλών τιµών στο βαµβάκι και στο γάλα κλπ.

           

Error
Τις προάλλες έπεσε για ένα 24ωρο το site του ΟΠΕΚΕΠΕ, την Τρίτη η διαύγεια, και ποιος ξέρει τι άλλο στη συνέχεια. Ας ελπίσουµε το νέο πληροφοριακό σύστηµα που προανήγγειλε και ο γενικός Χάρι, για αξιολογήσεις των Σχεδίων Βελτίωσης σε µιάµιση ώρα, να µην προκαλέσει γενικό shutdown.

           

Είναι εδώ
Η επανεθνικοποίηση της ΚΑΠ είναι ήδη εδώ. Αυτό υποστήριξε από το πάνελ του Αγρότη της Χρονιάς, ο πρώην υπουργός της πλατείας Μελάς, εξηγώντας πως µπορεί το τσεκ να µοιράζεται µε τους ίδιους όρους όταν όµως διαφέρουν οι όροι φορολόγησης, εισφορών, τα έξοδα, το κόστος παραγωγής οι ταχύτητες είναι άλλες.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία