BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Πλάι στον εθελοντισµό κόλλησε η πλήρης σύγκλιση

Καλά που υπάρχει κι ο Μάθιους (διακεκριµένος αγροτοοικονοµολόγος), ο οποίος µετά από κάθε συµβούλιο των Βρυξελλών σου δίνει να καταλάβεις κάτι από τα όσα διαµείβονται πίσω από τις κλειστές πόρτες. Από τον πακτωλό τροπολογιών που συζητήθηκαν στο Συµβούλιο υπουργών Γεωργίας τις προάλλες, πολλά µέτρα από την πρόταση της Κοµισιόν, τα κράτη τα θέλουν προαιρετικά ή εθελοντικά, οδηγώντας σε µια πιο α αλά καρτ βερσιόν της ΚΑΠ.

48-698

11
0

Εκεί στο προαιρετικά θα πρόκυψε µάλλον και η τροπολογία για πλήρη εξωτερική σύγκλιση στις στρεµµατικές ενισχύσεις, κατά τις επιθυµίες των χωρών Visegrad.


Υβρίδια
-Καλά κάνει ο Χρόνης και συνιστά στους καταναλωτές να προσέχουν στην ετικέτα τη χώρα προέλευσης στο γάλα. Όµως, το θέµα είναι τι κρύβεται πίσω από την ούγια, κι αν όλα έχουν τηρηθεί κατά γράµµα από τους γαλατάδες. Κι αυτό η ΚΥΑ δεν το εξασφαλίζει επαρκώς, λέει και η Αραµπατζή.

-Με τη χειµαζόµενη Ζάχαρη το θέµα συντηρείται κατά πως θέλουν οι εµπλεκόµενοι έως τις εκλογές, φροντίζοντας να υπάρχει stand by ένας ή και δύο επενδυτές. Όσο για το αν θα σπαρούν φέτος τεύτλα, µπορεί σε ζαρντινιέρες!

-Ο Σταύρος, όλα τα έχει βάλει στο καλάθι της κλιµατικής αλλαγής και θα θωρακίσει τη χώρα µε δηµόσιες επενδύσεις 500 εκατ. από τα αγροτικά προγράµµατα. Ως και τον ΕΛΓΑ θα προσαρµόσει. Μεγαλόπνοο;

 


Χωρίς πίξελ
Η επιστηµονική κοινότητα έχει αποφανθεί για τις σκοπιµότητες που εξυπηρετούν τα ψηφιακά µπαστουνάκια, εξ ου και έχει ήδη απορρίψει την προκήρυξη. Πρόκειται για φωτογραφικό διαγωνισµό υψηλής ευκρίνειας, λέει ο πρόεδρος Παύλος, κοµµένος και ραµµένος στα µέτρα της γνωστής µηχανοπαρέας µε στόχο τα 31 εκατ. ευρώπουλα και µετά µην τον είδατε τον...

           

Πατατοσαλάτα
Και που δεν πήγε ο Σταύρος στη Νάξο (εξ ου και το «φορτωµένο» πρόγραµµα που λέει το δελτίο τύπου), για να αποφανθεί ότι η χωροθέτηση του νησιού δεν µπορεί να είναι µονοσήµαντη, αλλά ολιστική. Κάπου εκεί κόλλησε τη σηµασία της ξακουστής πατάτας, τη δυναµική του νοσοκοµείου, τα έργα στο φράγµα Τσικαλαρίου και τις ελληνοποιήσεις.

           

∆ικαίωση
∆εδικαίωται ο Μάξιµος (έδωσα τη µάχη στο γάλα), αφού-λέει- χρειάστηκε να περάσουν πέντε χρόνια από την ιστορική του παραίτηση, για να αναγνωριστεί και από την Ολυµπία ότι η επιµήκυνση στη διάρκεια ζωής στο φρέσκο γάλα το µόνο που έφερε ήταν αύξηση τιµής στο ράφι. Τώρα, λέει, στην πλατεία θέλουν να επαναφέρουν το παλιό καθεστώς.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία