BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Πλήρης σύγκλιση και αλοιφές για το γλοιοσπόριο

Tα ‘χουµε πει από καιρό ότι το θέµα µε την εξωτερική σύγκλιση όπως και να ‘χει πλήρη ή µερική των ενισχύσεων της ΚΑΠ, θα αποτελέσει πλήγµα για την ελληνική γεωργία ως εκ τούτου η ιδεολογική...ταύτιση ή ανοχή µε τις χώρες Visegrad από τους εγχώριους διαπραγµατευτές αποτελεί εθνικό ατόπηµα. Τι να σου κάνει ο Χάρι που ανησυχεί; Αν µπει το αυτογκόλ, τα de minimis για γλοιοσπόρια (αν ποτέ έρθουν) θα είναι σαν αλοιφή για εγκαύµατα πρώτου βαθµού. Σηµειωτέον η συζήτηση για το Πολυετές που ξεκίνησε βάζει ακόµα πολλούς άγνωστους Χ στην εξίσωση περικοπές άµεσων ενισχύσεων.

agrosxolos-710

7
0

Υβρίδια
-Στις προθέσεις της Ένωσης του Αµπελώνα Βορείου Ελλάδος είναι να στήσει το «σπίτι του κρασιού» στη Θεσσαλονίκη και µάλιστα έχει βρεθεί, λένε, ένα ακίνητο στο χώρο του πρώτου προβλήτα µέσα στο λιµάνι της πόλης.

-Στις προθέσεις και του Σταύρου η δηµιουργία Εθνικού Συµβουλίου Ελαιολάδου, αλλά και ο εκσυγχρονισµός του πλαισίου για τη δακοκτονία. Εδώ, πάντως, είναι αυτό που λέµε πες το και δεν έγινε.

-Τώρα πως προχωρούν όλες αυτές οι ρυθµίσεις που εξαγγέλθηκαν για τις βιολογικές αγορές, τα εσπεριδοειδή, τις ∆ιεπαγγελµατικές κλπ, κλπ. µε το διοικητικό µηχανισµό να υπολειτουργεί και τη Βουλή κλειστή ελέω εκλογών, είναι να αναρωτιέται κανείς.

 

Kόντυµα
Στα ψηφοδέλτια της Νέας ∆ηµοκρατίας η ανανέωση προσώπων εµφανής, µε τον Κυριάκο να δείχνει ότι διαβάζει και µελετάει τα πάντα, κάνοντας ταυτόχρονα και την προσωπική του έρευνα για τις επιλογές του. Τώρα τι θα βγει, αυτό είναι άλλο θέµα. Πάντως, κάπως έτσι, έµεινε µε την ΚΑΠ στο χέρι κι ο Αλέκος.

           

Εκλογικό κέντρο
Στο Μέγαρο της πλατείας, πάντως, µόνο µε τα αγροτικά δεν ασχολούνται, αφού όλος ο µηχανισµός αξιοποιείται για τις ανάγκες των εκλογών και των ψηφαλακίων, στο δρόµο προς την 7η Ιουλίου. Όταν γίνεται δηλαδή καµιά σύσκεψη, δεν είναι για να λυθεί κανένα πρόβληµα αλλά για να εξυπηρετηθούν οι εκλογικές περιφέρειες.

           

Κι άλλος Βαγγέλης;
Τώρα Βαγγέλης Αποστόλου µε το ΣΥΡΙΖΑ και στη Λάρισα! ∆εν πρόκειται βέβαια για το γνωστό βουλευτή Ευβοίας (Ευάγγελος γαρ), αλλά για τον υποψήφιο της Προοδευτικής Συµµαχίας, που θα παλέψει για την έδρα µε τον Κόκκαλη (σ.σ τον στηρίζει και ο Λάκης) και τον εξ Οµορφοχωρίου Παπαδόπουλο. Η αναµέτρηση αναµένεται µε ενδιαφέρον.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία