BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Κάποιου τρίζει η καρέκλα στον 6ο της Βάθη

Είναι αυτό που λέμε «κάτσε πίτα να σε φάω».

48_9

364
0

Persona non grata πλέον για τη συντριπτική πλειονότητα των αγροτών και των κτηνοτρόφων, ο υπουργός της πλατείας. Και δεν είναι µόνο η εµµονή που του καταλογίζουν σε λανθασµένες επιλογές ή η ανεπάρκεια σε σχέση µε τη διαχείριση καυτών ζητηµάτων για τον πρωτογενή τοµέα. Εκείνο που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής και δεν του συγχωρούν είναι το «κλέφτες» που είχε εκστοµίσει περιφραστικά (πριν τα Χριστούγεννα σε συνάντηση µε αντιπροσωπεία των συντονιστικών της Κεντρικής Μακεδονίας) βάζοντας, αθώους και ενόχους, αφοριστικά και αδιακρίτως στο ίδιο τσουβάλι. Οι πληροφορίες λένε πως η δυσφορία για το πρόσωπο του έχει φτάσει στο Μαξίµου.

  • Στα «κατορθώµατα» του υπουργού της πλατείας, γιατί περί κατορθώµατος πρόκειται όταν έχεις στρέψει όλο το σύµπαν εναντίον σου, είναι ότι «κατάφερε» να εξαγριώσει και παραγωγούς που δηλώνουν ότι πολιτικά είναι «βαµµένοι µπλε».
  • «Κάναµε αγώνα να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ µε την καταστροφική πολιτική του και ήρθε ο Λιβανός να τη συνεχίσει;» διερωτώνται µε οργή κι αυτό είναι πταίσµα µπροστά στα… γαλλικά που του σέρνουν.
  • Και ο ίδιος, πάντως, φαίνεται να έχει θορυβηθεί. Κάτι πήρε το αφτί µας ότι µε αφορµή το ρεπορτάζ που φιλοξένησε το Αgronews για τη συνάντηση των Μακεδόνων στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης, σήκωσε το τηλέφωνο και ρωτούσε σε έµπιστους του τί ακριβώς ειπώθηκε για το πρόσωπό του.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία