BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Δύο κουπόνια και δωρεάν καφές απ' το μηχάνημα

Για κάθε τρακτέρ και ένα περιπολικό. Αυτό θα πει τιμές!

48_114

295
0

Τα περί κουπονιών στα αγροεφόδια και τις ζωοτροφές προς στήριξη των παραγωγών του πρωτογενή που πέταξε από ραδιοφώνου ο υφυπουργός της πλατείας αρχίσαν να βραχυκυκλώνουν τις οικονοµικές αρχές και την αγορά, καθώς αναζητείται τρόπος να µην πέσουν καµπάνες από τις Βρυξέλλες. Αυτό βέβαια, ειπώθηκε µέσα στην αναµπουµπούλα της αποµάκρυνσης Σπήλιου, µε το νέο υπουργό να θέλει να εξετάσει κάθε πτυχή. Πάντως, οι άνθρωποι που ζουν καθηµερινά το βάρος των ανατιµήσεων στον τοµέα της αγροτικής παραγωγής λένε στην Agrenda ότι οι ανακοινώσεις δήθεν «µέτρων» έρχονται περισσότερο για να θολώσουν τα νερά παρά για να δώσουν λύση.

  • Στο και… πέντε θα ξεκαθαρίσει και φέτος, από ό,τι φαίνεται, το τοπίο µε τις κατανοµές βιοντίζελ του 2022, µεταξύ των εταιρειών. Η πρόσκληση έπρεπε να έχει βγει στον «αέρα» από τον Νοέµβριο και ακόµη αγνοείται η δηµοσίευσή της. «Τα ζα µ’ αργά» στο αρµόδιο υπουργείο.
  • Πριν από τα µέσα Μαρτίου, δύσκολα θα υπάρχουν νέα. Κι αυτό γιατί ακόµη και σήµερα να δηµοσιευτεί η πρόσκληση, απαιτούνται 15 εργάσιµες για να υποβληθούν οι φάκελοι από τους βιοντιζελάδες και να τους εξετάσει η αρµόδια επιτροπή.
  • Με τούτα και µε εκείνα οι συντελεστές του κλάδου είναι να σκάσουν, διότι η ώρα για την έναρξη της καλλιεργητικής περιόδου στον ηλίανθο πλησιάζει.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία