BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Το επίδομα ΔΙΑΣ για το αγροτικό πετρέλαιο σε στέλνει στον Όλυμπο

Κάτι πρέπει να κάνουμε και για τα βουβάλια της Κερκίνης!

48_141

5368
2

«Το επίδοµα ∆ΙΑΣ είναι να πας διακοπές στον Όλυµπο, να βρεις την Πυθία που είναι η νέα σύντροφος του ∆ία και να τη ρωτήσεις ποιο είναι το µέλλον της ελληνικής γεωργίας και κτηνοτροφίας». Ένα από τα δεκάδες σχόλια άµα της ανακοίνωσης για την πίστωση του ΕΦΚ πετρελαίου στους αγρότες. Πλήθος οι αντιδράσεις καθώς το ποσό δεν καλύπτει ούτε στο 5% την πραγµατική δαπάνη για καύσιµα στις αγροτικές εκµεταλλεύσεις, ενώ µοιράστηκε βάσει ΟΣ∆Ε σε κατόχους αγροτικών εκτάσεων (µισακά). Πολλοί έµειναν απλήρωτοι επειδή δεν είχαν ενηµερωµένο ΙΒΑΝ στην ΑΑ∆Ε. Τουρλουµπούκι!

ΥΒΡΙΔΙΑ

  • Στο δρόµο προς τη ∆ΕΘ, και οι προσδοκίες του αγροτικού κόσµου για κάτι τις από τις παροχές που είθισται να εξαγγέλλει ο εκάστοτε πρωθυπουργός, δείχνουν να ξεφουσκώνουν.
  • Σ’ αυτό, εξάλλου, φαίνεται να βοηθούν και οι συνεχείς αναφορές από τα πάσης φύσεως δελτία για ένα βαρύ χειµώνα, µε ακρίβεια, πληθωρισµό, κρύο, σκοτάδι και αγωνία…
  • Τώρα, πάλι πως κάποιοι θυµήθηκαν την εξαγγελία Βεσυρόπουλου για κορωνο-ενίσχυση στο βαµβάκι; Να ‘ταν η µόνη που δεν εκπληρώθηκε. Κατά τα λοιπά, το κλίµα για κάποιους είναι ήδη…θερµό, εξ ου και οι προετοιµασίες για εκδηλώσεις διαµαρτυρίας στα εγκαίνια της έκθεσης.
Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

06-09-2022 17:51Δαυκος Πρόδρομος

Και εγώ είμαι επίσης ένας Κτηνοτρόφος πο δεν πήρα τίποτα.Μας δουλεύουν

Απάντηση

06-09-2022 09:25Γκογκος ΣΠΎΡΟΣ

καλημέρα εγώ δεν πληρωθηκα ενώ είμαι αγροτης ΙΒΆΝ κανονικά στην εφορία και τιμολόγια αγοράς πετρελαίου όλα ψέματα είναι

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία