BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Χρηματαποστολή για 76 εκατ. στο αυριανό

Η τροποποίηση της απόφασης πεθαίνει τελευταία!

48_164

518
1

«Πάρτε πλατφόρµες, σακούλες, τσάντες . Ανοίξτε καινούργιους λογαριασµούς, γιατί κάτι µου λέει ότι δεν θα χωρούν στους υπάρχοντες. Γιατί; Είναι πολλά τα λεφτά!!!! Και µην ξεχάσω, πάρτε καµία δεκαριά βυτία και γεµίστε τα. Φτάνουν τα χρήµατα και περισσεύουν, για τον καφέ µιας… εβδοµάδας». Ένα από τα πολλά, αν µη τι άλλο, δεικτικά σχόλια των αγροτών, µετά τις πρωθυπουργικές ανακοινώσεις για την επιστροφή του ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο και για το 2023 µε 76 εκατ. ευρώ. Σηµειωτέον ότι σχετική αναµετάδοση έγινε από κυβερνητικά στελέχη στους µπλοκατζήδες, που βρέθηκαν στο Μαξίµου.

ΥΒΡΙΔΙΑ

  • Σε µια νέα εποχή προκλήσεων αλλά και ωριµότητας εισέρχεται η ελληνική καλλιέργεια βάµβακος, µε τους συντελεστές του κλάδου, να προσπαθούν να αξιοποιήσουν κάθε διαθέσιµο ευρωπαϊκό και εθνικό πόρο.
  • Στο συνέδριο της ∆ΟΒ, στην Κοµοτηνή, ο υπουργός της πλατείας υπογράµµισε τον πάγιο στόχο για ενίσχυση της καλλιέργειας, µέσω των κονδυλίων της ΚΑΠ.
  • Μάλιστα, σηµείωσε ότι οι προοπτικές είναι ιδιαίτερα ευοίωνες, καθώς η ανάγκη της αγοράς για πιο φιλοπεριβαλλοντικά προϊόντα ήδη περιορίζει τη χρήση της πλαστικής ίνας,  οπότε έτσι δηµιουργείται νέο πεδίο για το βαµβάκι.
Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

02-03-2023 11:37Κωνσταντίνος Γ.

Παιδιά μην τα πάρετε αν είναι τόσα λίγα για την αφεντιά σας, εκεί να δω τη μαγκιά σας και όχι στα τζάμπα σχόλια. Αν κάτι αποδεικνύεται τελικά είναι ότι δεν έπρεπε να δώσει τίποτα. Αν δε δώσει-γιατι δε δίνεις, αν δωσει-δεν έδωσες σχεδόν τίποτα.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία