BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Εξωτερικά κέντρα εξουσίας ξυπνούν την Νιρβάνας

Ας ξεκινήσω με τον χαλβά Φαρσάλων από την «Αγαπούλα».

56_10

209
0

Άρχισαν τα όργανα εκεί στη Νιρβάνας, για το νοµοσχέδιο του ΕΛΓΟ ∆ήµητρα. Σε 3.864 λέξεις ο σύλλογος των εργαζοµένων στον οργανισµό αποδοµεί τη νοµοθετική πρωτοβουλία του υπουργού της πλατείας, η οποία όπως λένε «µεροληπτεί εξόφθαλµα υπέρ των ιδιωτικών κερδοσκοπικών συµφερόντων». Κατά τους ίδιους, ο νόµος αγνοεί τις ανάγκες των εργαζόµενων και δεν περιλαµβάνει καµία αναγνώριση συλλογικού δικαιώµατος, ειδικά σε µισθολογικά θέµατα», αναφέρουν. Περ’ αυτού µάλλον και η όλη κριτική!

ΥΒΡΙΔΙΑ 

  • Σώνονται τα αποθέµατα υποµονής. Το µήνυµα αυτό στέλνουν αγρότες που µετέχουν στην πανελλαδική των µπλόκων µετά τις υποσχετικές στήριξης εκ µέρους της Βάθη σε προϊόντα, όπως το κεράσι, το αχλάδι και το επιτραπέζιο σταφύλι, ελέω πολέµου στην Ουκρανία.
  • Η µέχρι τώρα ανακολουθία λόγων και πράξεων, απασχόλησε σύµφωνα µε πληροφορίες της στήλης, και πρόσφατη τηλεδιάσκεψη, εκπροσώπων από κατά τόπους «πυρήνες» της πανελλαδικής.
  • Στο τραπέζι επανήλθε και η ιδέα νέων κινητοποιήσεων. Το σίγουρο είναι πως θα δοθεί µια ακόµη εβδοµάδα περιθώριο στο υπουργείο, ως την Τρίτη 21 Μαρτίου και µετά βλέπουµε...
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία