BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Με ψηφοδέλτιο βγάζει εκπρόσωπο το αρνί

Λέτε με λίγο στρίμωγμα ο Σημανδράκος να πλήρωνε και το τσεκ πριν το Πάσχα.

48_171

159
0

Το µόνο βέβαιο είναι ότι ο κτηνοτρόφος επωµίζεται την πίεση των εµπόρων που ζητούν προϊόν σε τιµή κάτω του κόστους. Έξω από τα δόντια τα λένε µε ανακοίνωσή τους οι κτηνοτρόφοι της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, που ψάχνουν µε alert τον υπουργό της πλατείας, κατηγορώντας τον ως «πολιτικά φοβισµένο και άβουλο», να παρέµβει υπέρ αυτών που εκπροσωπεί, ενώ ο οµόλογος του στο Ανάπτυξης λειτουργεί υπέρ των συµφερόντων των σούπερ µάρκετ.

ΥΒΡΙΔΙΑ

  • «Το 2022 τα δεδοµένα του Οργανισµού έφυγαν από το νέφος του συµβούλου και πέρασαν στο κυβερνητικό νέφος, ενώ άλλαξε η εταιρεία-τεχνικός σύµβουλος σε ότι αφορά την ανάπτυξη των εφαρµογών, χωρίς αυτές να µπορούν να ανταποκριθούν στην πληρότητα που απαιτείται για τη διεκπεραίωση του έργου του Οργανισµού».
  •  Τα παραπάνω περιγράφει επιστολή των εργαζοµένων του ΟΠΕΚΕΠΕ, για τα κακώς κείµενα µε την υποστελέχωση και τις δυσλειτουργίες στον οργανισµό που κρατούν οµήρους…άπαντες.
  •  Το θέµα είναι ότι µε µηχανοπαρέα ή µη οι αγρότες ταλαιπωρούνται µε τις κακές πληρωµές, µε τον κίνδυνο να οδηγηθεί άλλη µια φορά το ΟΣ∆Ε στα βράχια

    Σαρακατσάνος

    Με το επιχείρηµα της αδυναµίας του καταναλωτή να πληρώσει το αµνοερίφιο 14,

    15 και 16 ευρώ α λα παλαιά, και τις εκλογές καθοδόν, σιγά µην έβγαινε το αρνί από
    το καλάθι του Πάσχα. Οι κτηνοτρόφοι πάντως ζητούν από τον Σαρακατσάνο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, που µικρός έβοσκε πρόβατα να αρθρώσει το δικό του λόγο.

    Ελλαδιστάν

    Αυτό το χάλι στις πληρωµές των αγροτών, µιας διαδικασίας άκρως διαχειριστικού τύπου, που θα έπρεπε να γίνεται όπως µπαίνει ο µισθός στους άλλους πολίτες, µόνο στην Ελλάδα το συναντά κανείς. Κάθε φορά φθάνουν γιορτές, αργίες, απεργίες, εκλογές κλπ, µπας και κινηθεί το σύστηµα. Με το που µπαίνει ρευστό η γκρίνια σταµατά. Εκτός αν έγιναν αίσχη

    Οπλοστάσιο

    Το θέµα δεν είναι να δίνονται χρηµατοδοτήσεις προβολής ενός προϊόντος ναυαρχίδας, όπως η Φέτα, αλλά να υπάρχει «οπλοστάσιο» για τους πάσης φύσεως καταχραστές και παραποιητές της. Καλά τα νέα από το µέτωπο των εξαγωγών το 2002, όµως για ένα προϊόν που θέλουµε να είναι ψηλά θα πρέπει να κρατούνται ψηλά και οι τιµές στο αιγοπρόβειο.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία