Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Branding

Διάκριση για τα αλλαντικά κοτόπουλου Πίνδος

Το μετάλλιο καλύτερου λανσαρίσματος κατά τη διάρκεια του έτους 2018 απονεμήθηκε στον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΠΙΝΔΟΣ” για τη νέα σειρά αλλαντικών ΠΙΝΔΟΣ από Φρέσκο Κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής στην κατηγορία αλλαντικά κατά τη διάρκεια των βραβεύσεων Best Launching EUROPE 2018. Τα βραβεία έλαβαν χώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 και διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του οικονομικού περιοδικού The Business Review στα πλαίσια του 18ου Συνεδρίου Marketing & Πωλήσεων παρουσία πλήθους εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας και του επιχειρηματικού κόσμου.

Best_Launching

320
0

Από τον Απρίλιο του 2018, η νέα σειρά αλλαντικών ΠΙΝΔΟΣ από φρέσκο κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής, χωρίς γλουτένη και με χαμηλά λιπαρά, προσφέρουν στο καταναλωτικό κοινό μία μεγάλη ποικιλία επιλογών για όλα τα γεύματα της ημέρας. Φιλέτο καπνιστό, Λουκάνικα Φρανκφούρτης, Λουκάνικα κοκτέιλ, Ηot dog, Σαλάμι πικάντικο κοτόπουλου, καθώς και το μοναδικό χωριάτικο λουκάνικο ΠΙΝΔΟΣ που μαζί με το κοτοπαριζάκι και το ρολό κοτόπουλο καπνιστό έχουν βραβευτεί σε διεθνή διαγωνισμό στις Βρυξέλλες, συμπληρώνουν τη σειρά των αλλαντικών από φρέσκο ορεινό κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ.

Το βραβείο παρέλαβε ο Ανδρέας Δημητρίου, Πρόεδρος του ΑΠΣΙ «Η ΠΙΝΔΟΣ», ο οποίος δήλωσε «Όλοι εμείς στην οικογένεια του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ», είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για τη σημερινή βράβευση, καθώς αποδεικνύει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που δείχνει το καταναλωτικό κοινό στην οικογένεια της νέας σειράς αλλαντικών από φρέσκο ορεινό κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ. Βασικός πυλώνας της στρατηγικής μας εδώ και 60 χρόνια ήταν, είναι και θα παραμείνει η παραγωγή καινοτόµων προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας με προσήλωση στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου

10-12-2018 11:34ΛΕΚΚΑΣ ΛΕΑΝΔΡΟΣ

Είναι με την Κοινωνική Οικονομία , Ανδρέα!!!

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία