BACK TO
TOP
Branding

Καστανό Ρύζι 10΄, νέο προϊόν από την 3αλφα

Έχοντας πάντα ως βασικό στόχο την εξέλιξη του προϊόντικού της χαρτοφυλακίου ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή, η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. δημιούργησε και παρουσιάζει το δικό της καστανό ρύζι.

3alfa___brown_rice

36
0

Η δημιουργία του 3αλφα Καστανού Ρυζιού 10΄, το οποίο είναι έτοιμο μόλις σε 10 λεπτά, είναι αποτέλεσμα της πολύμηνης συνεργασίας των τμημάτων Έρευνας & Ανάπτυξης, Ποιοτικού Ελέγχου, Προμηθειών και Μάρκετινγκ της 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε.. Στόχος αυτής της συνεργασίας ήταν το τελικό προϊόν που θα φτάσει στον καταναλωτή να είναι άψογο γιατί κρύβει στον πυρήνα του το μεράκι και την αγάπη της οικογένειας της 3αλφα αλλά και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που βρίσκονται σε αυτή την υγιεινή νοστιμιά!

Το 3αλφα Καστανό Ρύζι 10’ προέρχεται από κόκκους µακρύσπερµου ρυζιού, από τους οποίους έχει αφαιρεθεί µόνο ο εξωτερικός φλοιός, διατηρεί άθικτα τα μέρη που περιέχουν το μεγαλύτερο ποσοστό της θρεπτικής του αξίας (το ενδοσπέρµιο, τη φύτρα και το πίτουρο), εγκλωβίζοντας στο εσωτερικό των κόκκων του τα πολύτιμα συστατικά τους ύστερα από τη φυσική επεξεργασία με βραστό νερό (parboiling).

Αποτελώντας βασικό συστατικό της παραδοσιακής μεσογειακής διατροφής, το 3αλφα  Καστανό Ρύζι 10΄ έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, δεν περιέχει σάκχαρα και αλάτι και αποτελεί πηγή μαγγανίου, στοιχείου που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που συντελούν στην παραγωγή ενέργειας και στο φυσιολογικό σχηματισμό του συνδετικού ιστού.

Η 3αλφα - ΑΦΟΙ Κ. Καραγεωργίου Α.Ε.Β.Ε. εδώ και 50 χρόνια είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της σωστής και υγιεινής διατροφής έχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση στο ελληνικό τραπέζι με την συνέπεια και την επιμονή της στην ποιότητα των προϊόντων της. Σήμερα φροντίζει για μία ακόμη φορά να φέρει στο τραπέζι του Έλληνα καταναλωτή ένα προϊόν υψηλής διατροφικής και θρεπτικής αξίας, την υγιεινή νοστιμιά του 3αλφα Καστανού Ρυζιού 10΄!

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία