BACK TO
TOP
Branding

Τετραπλή βράβευση για το Αγρόκτημα Αντωνόπουλου

Ο διεθνής γαστρονομικός διαγωνισμός Dubai International Taste Awards, βραβεύει με κριτήρια την γεύση και την ποιότητα.

υρδξστθυ

77
0

Την πρώτη εβδομάδα τού Μαΐου 2022 στο Ντουμπάι, γευσιγνώστες διεθνούς αναγνώρισης στον κόσμο της γαστρονομίας, αξιολόγησαν  προϊόντα μέσα από μια «τυφλή» διαδικασία γευσιγνωσίας, και επέλεξαν ποια δικαιούνται διακρίσεως

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από σημαντικά ονόματα στο χώρο των υψηλά ποιοτικών τροφίμων από όλο τον κόσμο, με διεθνή αναγνώριση. Μεταξύ αυτών: Η Trisha Henault pastry  chef  στο Bulgari Resort, Dubai, o Μεξικανός  Josè Carlos Sierra Garcìa, πολύ γνωστός chef de Cuisine των Four Seasons, Marriott, Oberoi Hotels και Jumeirah Hotels, από τη Μ. Βρεττανία ο Gareth Haggerty,  Υποψήφιος  για Σεφ της χρονιάς δύο φορές και νικητής τού Healthy Restaurant το 2018. από την Αίγυπτο ο Mai Moawa, ο φημισμένος Ιταλός Andrea Fioravanti του φημισμένου ξενοδοχείου Relais & Châteaux Lord Byron στη Ρώμη, από την Ιταλία η Linda Angel Pelu με μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών και ολιστική γνώση των ιστορικών, πολιτιστικών και ανθρωπολογικών ριζών των τροφίμων. διατήρηση και ανάδειξη της υλικής και άυλης κληρονομιάς, ο Ελληνας  Ηλίας Δουλάμης , Executive Chef στα  Hyatt Hotels Corporation  και Conrad Dubai , ο Fayyad Elzioud, κριτής στους μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς γευσιγνωσίας, ο  Basel Abboud διευθυντής  σε ξενοδοχεία παγκόσμιας κλάσης όπως το Stella Di mare στο Dubai, ο Φινλαδός chef Matthijs Stinnissen του φημισμένου εστιατορίου Boca,  , η chef Trisha Henault , μία από τις καλύτερες σεφ κάτω των 30 ετών από την Caterer Middle East και ο  Howard Ko, γνωστός executive chef του αναγνωρισμένου ασιατικού εστιατορίου στο Ντουμπάι CÉ LA VI Dubai.

Το ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, συμμετείχε στα DUBAI International Taste Awards 2022, με τέσσερα (4) προϊόντα  και τιμήθηκε με αντίστοιχα τέσσερα (4) βραβεία: Ειδικότερα  Αναλυτικά, τα βραβεία για το 2022 είναι:Ο  περίφημος πλήρης τοματοπολτός με GOLD AWARD και τρία από τα περίφημα προϊόντα «ΖΕΑΣ» τού Αγροκτήματος από την διατηρητέα, από το ΑΓΡΌΚΤΗΜΑ, τοπική αβελτίωτη ποικιλία triticum dicoccum DILOFOS, τιμήθηκαν, το κοφτό «ΖΕΑΣ», το στριφτό «ΖΕΑΣ» με SILVER AWARD  και  η γκοφρέττα «ΖΕΑΣ» με BRONZE AWARD.

Τα προϊόντα τού Αγροκτήματος Αντωνόπουλου, εκτός από τις διεθνείς γευγνωστικές διακρίσεις, χαίρουν εκτιμήσεως και από την Επιστημονική Κοινότητα της χώρας μας. Το ενδιαφέρον τους ξεκινά από την ποιότητα των προίόντων , περνά στην αναζήτηση των σπόρων , την πρωτοποριακή και συγχρόνως παραδοσιακή καλλιλεργεια και τέλος στην έρευνα για τις ευεργετικές επιπτώσεις στον οργανισμό. Ετσι Το Αγρόκτημα Αντωνοπουλου έχει συνεργατική σχέση με Ελληνικά Πανεπιστήμια, με προεξέχουσα τού Πανεπιστημίου Πατρών με επιστημονικό υπεύθυνο τον Καθηγητή Μ. Κορνάρο και την  Ερευνήτρια Αθηνά Θεοδωρακοπούλου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία