BACK TO
TOP
Brand name

Διπλή πιστοποίηση για την ΕΟΣ Σάμου από την TÜV HELLAS

Με τα πρότυπα ISO 9001:2008 και ISO 22000:2005 πιστοποίησε την Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου ο Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) επιβεβαιώνοντας τον στόχο της Ένωσης για την ταύτιση του ονόματός της με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής και σταθερής ποιότητας.

Διπλή πιστοποίηση για την ΕΟΣ Σάμου από την TÜV HELLAS

4
0

Με τις ανωτέρω πιστοποιήσεις, η ΕΟΣ Σάμου αποτελεί έναν από τους ελάχιστους οινοποιητικούς συνεταιρισμούς με πολλαπλή πιστοποίηση.

Η πιστοποίηση βάσει του συστήματος ISO 22000:2005 για τη Διαχείριση της Ασφάλειας αφορά στον παραγόμενο οίνο από τα 16.000 στρέμματα των αμπελώνων Σάμου, μοναδικών στον κόσμο καθώς είναι όλοι διαμορφωμένοι σε πεζούλες, όπου σε συνδυασμό με την πυκνή βλάστηση του νησιού, δημιουργούν ένα μοναδικό σκηνικό που εξασφαλίζει την ιδιαιτερότητα των κρασιών.

Η πιστοποίηση βάσει του συστήματος ISO 9001:2008 διασφαλίζει τις διαδικασίες σχετικά με την παραγωγή, την εμφιάλωση και την εμπορία των οίνων, που -από την αρχαιότητα έως σήμερα- διακρίνονται για την ποιότητα και τη μοναδικότητά τους. Η διπλή αυτή πιστοποίηση συντελεί στη βασική επιδίωξη της ΕΟΣ να ισχυροποιηθεί η θέση της, μέσω της αναγνωρισιμότητας των προϊόντων της, της αύξησης του μεριδίου της στην παγκόσμια αγορά οίνου και της συνεχούς επέκτασης σε ακόμα περισσότερες αγορές.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία