BACK TO
TOP
Brand name

Άδολο μαγείρεμα με γλυκάνισο στο Yoleni’s

Στα περίφημα Yoleni’s Cooking Classes by Dina Nikolaou που διοργανώνονται στο Yoleni’s Flagship store, η γνωστή σεφ εμπνέεται από το premium Ούζο Πλωμαρίου Άδολο για να δημιουργήσει πρωτότυπες γεύσεις, αλλά και για να μοιραστεί με τους καλεσμένους της γαστρονομικά μυστικά και συνταγές μέσα σε ένα χριστουγεννιάτικο κλίμα.

adoloyolenismathimata

39
0

Πρόσφατα, το premium Ούζο Πλωμαρίου Άδολο αποτέλεσε την έμπνευση για μοναδικές συνταγές από τη σεφ Ντίνα Νικολάου, η οποία οδήγησε τους συμμετέχοντες σε ένα δημιουργικό ταξίδι στις γεύσεις και τα αρώματα του πιο αγαπημένου premium ελληνικού αποστάγματος. Οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τη ντελικάτη γεύση του με τα αρώματα γλυκάνισου και τις διακριτικές λεμονάτες νότες του.



Το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο προσφέρθηκε σε δροσιστικές συνταγές cocktail από τον καταξιωμένο bartender Διονύση Πολάτο, ο οποίος έδωσε tip για την παρασκευή των cocktail και για τους τρόπους αξιοποίησης του ultra premium ελληνικού αποστάγματος, Ούζο Πλωμαρίου Άδολο, στο μπαρ. 



Τα Yoleni’s Cooking Classes by Dina Nikolaou αφορούν κύκλους σεμιναρίων με σκοπό την προβολή των αυθεντικών ελληνικών προϊόντων καθώς των ανθρώπων που κρύβονται πίσω από αυτά.

Λίγα λόγια για  το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο:

Το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο απευθύνεται σε ένα εκλεκτικό κοινό, που αρέσει η αυθεντική απόλαυση και ταυτόχρονα αναγνωρίζει και εκτιμά την ποιότητα. Ως η «καρδιά» του Ούζου Πλωμαρίου, το Άδολο διατηρεί το όνομα, την ποιότητα, την παράδοση και την ιστορία του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, όπου μέσα από την αργή διαδικασία απόσταξης σε χειροποίητο σφυρηλατημένο στο χέρι άμβυκα του 1911, αναδεικνύει ισχυρά χαρακτηριστικά, που ουσιαστικά επαναπροσδιορίζουν και αναβαθμίζουν τη γευστική εμπειρία του ούζου.

Περισσότερες πληροφορίες:

www.ouzoplomari.gr

www.facebook.com/ouzoplomari

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία